Cinayette Yeni Sorular

Cinayette Yeni Sorular
Okmeydanı’nda Berkin Elvan’ın cenazesinden sonra çıkan olaylarda yaşamını yitiren Burak Can Karamanoğlu dosyasına eklenen bir ses kaydı cinayetle ilgili soru işaretlerini artırdı

Burak Can Karamanoğlu’nun 12 Mart’ta öldürülmesiyle ilgili ilk iddianameyi iade eden mahkeme, savcılığın yeniden yazdığı ikinci iddianameyi kabul etti. Yeni iddianamede ‘katil zanlısı’ olarak dosyaya 2 kişi daha eklendi.

Bunlardan biri Karamanoğlu’nun yakın arkadaşı olduğu belirtilen Mustafa S.  Ayrıca dosyaya ilginç bir de ses kaydı girdi.  ‘Cinayet silahını temin etmek’le suçlanan Zafer K. cinayetten sonra Mustafa S.’yle yaptığı görüşmeyi kayda aldı ve savcıya teslim etti. 

İşte bu kayıtta Zafer K. telefonda konuştuğu Mustafa S.’ye soruşturmada tutuklanan iki kişinin aslında masum olduğunu söylüyor.  Cinayetten sonra ilk tutuklanan isimler Oğuz K. ve Volkan G.’ydi. Oğuz K., olayda kullanılan silahı şarjörü bozuk diye cinayetten 15 - 20 gün önce Zafer K.’ya satmıştı.  Zafer K. da aldığı bu silahı kısa süre sonra 1400 TL karşılığında Mustafa S.’ye verdi.

Dosyaya giren kayda göre olay sırasında da silah Mustafa S.’deydi. Ancak işin ilginç yanı silahın üstünde Mustafa S.’nin değil, Oğuz K. ile Volkan G.’nin parmak izleri vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.