Pomem Mağdurları Erdoğan'a Ulaştı

Pomem Mağdurları Erdoğan'a Ulaştı
POMEM öğrencileri olarak seçilen daha sonra iptal mağduriyeti yaşayan 3 bin 300 üniversite mezunu sonunda Recep Tayyip Erdoğan'a ulaştı.

Ekim 2013'te yapılan 13. Dönem Polis Meslek Eğitimi (Pomem) mülakatında 14. Dönem Pomem adayları olarak belirlenen ancak aradan geçen 7 ayın sonunda iptal mağduriyeti yaşayan üniversite mezunu adaylardan hakkını aramaya devam eden yaklaşık 700 mağdur aday sonunda Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ulaşmayı başardı.

Haklarının sonlandırıldığı Mayıs ayından bu yana Erdoğan'dan yardım bekleyen ve bugüne kadar Hüseyin Çelik, Süleyman Soylu, Efkan Ala gibi isimlerin yanı sıra bir çok milletvekiliyle de görüşerek mağduriyetlerini anlatan adaylar, yoğun uğraşlar sonunda Erdoğan'a seslerini duyurdu.

Ramazan Bayramı'nın ilk günü Kısıklı'daki evinden çıkarken Erdoğan'a ulaşan mağdur adayların temsilcileri, mağdur olduklarını ve kendilerinden yardım beklediklerini söyledi. Ayrıca mağduriyetlerini anlattıkları mektupları Erdoğan'a verdi.

Yargıda da hakkını arayan yaklaşık 700 aday, mağdur olduklarını ifade ederek hükümetten yardım beklediklerini ifade ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum