Bayram Günü Kadıköy'de Dev Kuyruk!

Bayram Günü Kadıköy'de Dev Kuyruk!
Fenerbahçeli taraftarlar Diego Ribas, Emre Belözoğlu, Caner Erkin ve Moussa Sow'un imza törenine akın etti.

Sarı-lacivertli takımın yıldız futbolcuları Diego Ribas, Emre Belözoğlu, Caner Erkin ve Moussa Sow bugün imza gününde taraftarla buluşuyor. Bu buluşma için taraftarlar Kadıköy'e akın etti. Ortaya bu görüntüler çıktı...

Sarı-lacivertli takımın yıldız futbolcuları Diego Ribas, Emre Belözoğlu, Caner Erkin ve Moussa Sow bugün imza gününde taraftarla buluştu. Şükrü Saraçoğlu Stadı Maraton Tribünü’nde saat 10.30’da başlayan organizasyonda futbolcular bu sezon büyük ilgi gören yeni sezon formalarını taraftarlar için imzalıyor.

ichlf_1406709510_3415.jpg

Taraftarlar akın etti

Kadıköy'de bu sabah erken saatlerde başlayan kalabalık görenleri şaşkına çevirdi. Sarı Lacivert formasını giyen Fenerium'a doğru yol aldı. Taraftarlar başta yeni transfer Diego olmak üzere futbolculardan imza alabilmek için bayram dinlemedi.

Daha önceki organizasyonlardan farklı olarak ilk kez futbol takımından bu kadar geniş kapsamlı ve üst düzeyde bir katılım gerçekleşiyor.. Bunda en büyük etken ise sponsorsuz satışa çıkan formalara taraftarın gösterdiği inanılmaz ilgi. Futbolcular da en üst düzeyde katılım sağlayarak taraftarın bu desteğini karşılıksız bırakmayacak, iki saat boyunca Fenerium’da şov yapacak.

6jmcx_1406709566_4112.jpg

FENERBAHÇELİ YILDIZLAR KONUŞTU

Fenerbahçeli futbolcular, imza gününde basına açıklamalarda bulundular.

Diego Ribas:

"Benim için burada olmak büyük keyif. Taraftarımızla bugünü paylaşıyor olmak güzel bir duygu. Yılı iyi geçirmemizi sağlayacak bir gün olduğunu düşünüyorum. En büyük sponsorumuz taraftarımız.Ne kadar harika bir transfar olduklarını görüyorum. Onlarla olmak çok güzel. Bu taraftarın önünde oynayacak olmak müthiş bir duygu."

Moussa Sow:

"Onları mutlu edebilmek için buradayız. Bugün aynı zamanda Ramazan Bayramı, onlarla olmaktan dolayı çok mutyluyum."

Caner Erkin:

"Bu sene formamıza sponsor almadık. Taraftarımızdan da büyük yardım bekliyorum. İnşallah böyle devam eder."

Emre Belözoğlu:

"Öncelikle tüm taraftarlara teşekkür ediyorum. Onların isteklerini kırmamaya çalışıyoruz. Umarım geçen sezon yakaladığımız başarıyı tekrarlarız. Geçen seneden oturmuş bir takımımız var. Diego ile birlikte de güçlendik. İnşallah güzel bitireceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.