İşte Eseriniz

İşte Eseriniz
Milleti böyle olanın devleti de terörist olur Bu Nefretten Ancak Nefret Edilir Türkiye ve dünyadaki nefret lobisine atfolunur.

Bazı politikacıların, “Ey İsrail halkı, bu yönetiminize karşı gerekli dersi siz vermelisiniz” diye seslendiği İsrail halkı, kendisine yakışanı yapmaya devam ediyor. Terör devleti İsrail’in bazılarına göre masum(!) halkı, bu sefer de düzenlenen bir gösterideki “Gazzeli çocuklara ölüm” çağrısıyla ne olduğunu gözler önüne serdi. İsrail’in başkenti Tel Aviv’de gösteri yapan bir grup Yahudi, öldürülen Filistinli çocukları kast ederek, “Yarın okullarınız olmayacak, çünkü Gazze’de çocuk kalmayacak” sloganları eşliğinde sevinç gösterileri düzenledi!

ÇOCUKLARIN ÖLMESİNİ KUTLAYAN BİR BARBARLIK!

Milli Gazete'nin haberine göre, Gazze’ye karşı giriştiği katliamda hiçbir şekilde hedef gözetmeyen ve bilhassa çocukları katleden terörist İsrail, evleri, hastaneleri, okulları vurmayı sürdürüyor. İnsanlık dışı Siyonist ideolojinin gereği olarak çocukları hedef alan ve tam anlamıyla bir soykırım yapan İsrail sivilleri vurdukça, kendisi gibi terörist halkı da sevinç naralarıyla bu katliamları kutluyor. Gazze’ye atılacak ve birçok masumu öldürecek olan bombaların üzerine gülerek isimlerini yazan Yahudi çocukların görüntüleriyle aşina olunan barbarlık enstantanelerine, yakın zamanda Gazze’nin vurulmasını dans ederek kutlayan Siyonistlerin aşağılık görüntüleri eklenmişti. Çocukların ölecek olmasını tezahüratlarla kutlayan Yahudilerin görüntüleri de, barbarlık tarihine eklenen yeni bir ibret vesikası oldu.

“GAZZE’DE ÇOCUK KALMAYACAK!”

Tel Aviv’deki sevinç(!) gösterilerinde çocukların ölmesini kutlayanların tezahüratları, “insan olanı” şoke etmeye yetip de artıyor. “Yarın okullarınız olmayacak, çünkü Gazze’de çocuk kalmayacak” diye bağıran Siyonist barbarlar, ayrıca İsrail’deki Arapların çocuklarını da öldüreceklerini ve Gazze’nin bir mezarlık olduğunu da haykırıyorlar. İsrail parlamentosundaki Arap milletvekillerini hedef alan Siyonist halk, “Bütün Araplardan nefret ediyorum” ifadesiyle de ne kadar masum(!) olduklarını gösteriyorlar.

Siyonistler daha önce de terörist askerlerinin yaptığı katliamları dans ederek kutlamışlardı... Öte yandan Filistin’in üzerine düşen bombaları keyifle izleyen Siyonistler de fotoğraf karelerinde yer almıştı...

El-cezire’nin internet sitesinde yayınlanan o aşağılık tezahüratın dökümü:

“Oley oley oley

Yarın okullarınız olmayacak, çünkü Gazze’de çocuk kalmayacak.

Ahmet Tibi, bilmeni istiyorum ki, bir sonraki (ölü) çocuk seninki olacak.

Tibi’den nefret ediyorum. Tibi teröristinden nefret ediyorum. Tibi’ye ölüm. Tibi’ye ölüm.

Her taraftan şu tezahüratı duyuyorum: Zuabi, burası İsrail toprakları.

Burası İsrail toprakları Zuabi. Bu, Yahudilerin devleti.

Hanin Zuabi’den nefret ediyorum. Bütün Araplardan nefret ediyorum.

Gazze bir mezarlık. Gazze bir mezarlık.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum