Murat Göğebakan'ın Oğluna Vasiyeti

Murat Göğebakan'ın Oğluna Vasiyeti
Hayatını kaybeden ünlü sanatçı Murat Göğebakan’ın geçen 22 Mart’ta Samsun’da katıldığı bir programda oğluna vasiyette bulunduğu ortaya çıktı.

Sahnede hastalığı süresince yaşadıklarını anlatan Göğebakan, İlkadım İlçe Belediye Başkanı Ak Partili Erdoğan Tok’un kendisini aradığını, "Yapabileceğimiz ne varsa kardeşlerin burada hazır" sözlerini hatırlatarak, "Oğlum Bülent’e ettiğim vasiyetimde vardır, bir gün ölürsem git bu adamdan helallik al" demişti.

Bugün hayatını kaybeden şarkıcı Murat Göğebakan’ın 22 Mart’ta Samsun’da oğluna İlkadım belediye Başkanı Erdoğan Tok’la ilgili vasiyette bulunduğu ortaya çıktı.

Samsun’da Ak Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen gençlik şöleninde sahne alırken konuşma yapan Göğebakan, burada oğluna vasiyete bulunduğunu söylemişti.

Yaptığı konuşmada doktorunun kendisine ilik nakli yapılmasını gerektiğini söylediğini belirten Göğebakan, şunları söylemişti: "Çok para istemişlerdi, o kadar param yoktu. Ama Allah’ım vardı sorun değildi. Bir gün Samsun’dan bir telefon geldi bana, hiç unutmam, unutamam o telefonu görüşmesini. Oğlum Bülent’e ettiğim vasiyetimde vardır, bir gün ölürsem git bu adamdan helallik al. Ve o da 30 Mart akşamı İlkadım Belediye Başkanı olacak olan adam Erdoğan ağabeyim. Aynen şunları söylemişti telefonda, ’Yapabileceğimiz ne varsa kardeşlerin burada hazır’ demişti. Allah razı olsun. Allah’ım hiçbir başkanımıza zarar vermesin. Erdoğan ağabeyimin bir lafı benim yüreğimi doldurdu yüreğimi." 30 Mart seçimlerinde belediye başkanı seçilen ve Murat Göğebakan’ın ölüm haberini alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ise "Hakkım varsa helal hoş olsun. 5 yıl önce lösemi teşhisi konulan Murat kardeşimizin bu sabah tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmesinin haberinin ardından derin bir yara aldık. Güzel yürekli bir insan, yaşama her zaman pozitif bakabilen bir kişiliği kaybetmenin acısı tüm Türkiye en derin duygularla yaşıyor. Seçim öncesi AK Parti Samsun Gençlik Kolları tarafından düzenlenen gençlik şöleninde söylediği sözleri aklımızdan çıkmıyor. Oğlu Bülent Göğebakan’a ettiği vasiyette oğlunun benden helallik almasını belirttiğini söyleyen Murat kardeşim için kelimeler kifayetsiz kalır. Türk sanat dünyası büyük bir çınarını kaybetmiştir. Başımız sağolsun Rabbim ailesine sabır versin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum