Bu Vaatler PKK’ya Eleman Kazandırır

Bu Vaatler PKK’ya Eleman Kazandırır
Van merkezli ÇOGEV-DER Genel Başkanı Galip İlhaner, silah bırakacak PKK elemanları için ev yapılması, iş verilmesi gibi adımların terör örgütüne eleman kazandıracağını söyledi.

PKK’ya karşı faaliyet yürüten, Van merkezli Çocuklarımızı Geri Ver Derneği ÇOGEV-DER Genel Başkanı Galip İlhaner yaptığı açıklamada “Hükümet üyeleri Diyarbakır’da yapılan çalıştay sonucu bir rapor hazırlamış ve silah bırakacak PKK elemanları için bazı vaatlerde bulunuyor.

TOKİ ev yapacak, iş verilecek, kredi verilecek vs. Bu vaatler PKK’ya eleman kazandırır. Bunu duyan işsiz güçsüz, maceraperest lümpenler PKK’ya koşar. PKK, yine şov yaparak elemanların katılımını televizyonlarında, medya organlarında duyurur. Kürt Halkı’nın arkasında durduğunu ilan eder. Bu tür vaatler Batı kamuoyunu da rahatsız eder, provokasyonlara zemin hazırlar. İnsanlar ödedikleri vergilerden PKK elemanlarına ev yaptırılmasını ister mi? Bu bir afet olayı mı?” diye sordu. 

CEYLANPINAR SALDIRISI AYDINLATILMALI 

İlhaner, İsrail’in Başbakan Erdoğan’ı yıpratmak için PKK’yı kullandığını ileri sürerek, 3 Mehmetçiğin şehit edildiği Ceylanpınar eyleminde bu ülkenin parmağı olduğunu söyledi. İlhaner “PKK neden ölen elemanlarının isimlerini açıklamıyor? Normalde ölen elemanları için şehitlikler açan, ölüler üzerinden şov yapan PKK, neden Ceylanpınar olayında ölen elemanlarının isimlerini açıklamıyor. Ceylanpınar çok büyük bir olaydır ve içinde İsrail kökenli PKK elemanları vardır” dedi.  

İlhaner, şöyle devam etti: “İsrail terör devleti Gazze’yi  haritadan silmeyi hedefliyor. Filistin davasına duyarlı olan Türkiye ve Erdoğan Hükümeti bunun önündeki en büyük engel. İsrail, çözüm sürecinden rahatsız ve şu anda PKK’nın en büyük beyni konumunda. PKK’nın gövdesi zavallı Kürt çocuklarıdır ama, beyni başta İsrail olmak üzere bilumum emperyalist güçlerdir. İsrail çözüm sürecinden rahatsızdır ve PKK’yı kullanmak için çalışıyor. Ceylanpınar olayında ölen 6 PKK elemanı kimdir? İsrail asıllı mıdır? PKK neden ölen elemanlarının isimlerini açıklamıyor? Normalde ölen PKK elemanları için şehitlikler açan, ölüler üzerinden şov yapan PKK, neden Ceylanpınar olayında ölen elemanlarının isimlerini açıklamıyor. Ceylanpınar çok büyük bir olaydır ve içinde İSRAİL kökenli PKK elemanları vardır. Eğer böyle değilse PKK ölen elemanlarının isimlerini ve uyruklarını açıklamalıdır. Klasik bir PKK – İsrail terör devleti işbirliği görülmektedir. Terör ikilisi (PKK-İSRAİL) çözüm sürecini sabote etmenin, Türkiye’yi Suriye gibi parçalamanın planlarını mı yapıyor?”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum