Olay Cemaat Yazarı Cemaate Ayar Verdi

Olay Cemaat Yazarı Cemaate Ayar Verdi
Cemaatin yazarlarından Faruk Arslan, 'Erdoğan'ın cinci hocası var' iddiasından sonra cemaatten gelen eleştirilere böyle cevap verdi.

Ortaya attığı iddialar ve tweetlerle gündeme oturan Faruk Arslan, cemaat adına kendisini eleştiren "Sosyal pencere" hesabını tanımadı.

Arslan, twitter hesabından "Cemaatten olmak ve özeleştiri. GYV hariç hiçbir kurum ya da kişiyi Hizmet’in sözcüsü görmemek lazım" diye yazdı.

KİM BU ARSLAN?

Halen Kanada'da yaşayan ve uzun bir süre Zaman gazetesinde görev alan Arslan, cemaati çok yakından tanıyan bir kişi. Arslan şimdilerde Çorum'da yerel bir gazetenin internet sitesinde köşe yazıları kaleme alıyor. Halen 1 şubat 2012'den beri kısa adı mana (media asembly of north america) olan Kuzey Amerika Medya Birliği’nin kurucu yönetim kurulu üyesi ve kurumun başkanı. evli ve iki çocuk babası olan arslan, Kanada ve Türk vatandaşı olarak Kanada’da gazetecilik yaşamını sürdürüyor. Arslan, iyi derecede ingilizce, almanca ve azerice biliyor. 4 tanesi ingilizce, 5 tanesi basılmayı bekleyen kitap çalışması ve yayınlanmış 16 eseriyle toplam 21 eseri bulunuyor.

ERGENEKON'UN KARA KUTUSU TUNCAY GÜNEY'İ MEŞHUR ETMİŞTİ

Ergenekon'un karakutusu Tuncay Güney'i ilk defa Toronto’da bulan, röportaj ve haberleriyle 2006 ve 2007 yıllarında meşhur eden isimdir. Ölüm kuyuları ve asit kuyuları olarak bilinen JİTEM kuyuları, Arslan’ın karakutu Tuncay Güney kitabında verilen bilgiler savcılık tarafından ihbar ve delil kabul edilerek açılmıştı.

Gülen Cemaati'nin sosyal medyadaki trol isimlerinden Faruk Arslan attığı son tweet'ler sonrasında aforoz edilmişti. Cemaatin merkezi Twitter hesaplarından "sosyal pencere", Arslan'ın cemaatle bir alakası olmadığını açıklarken "İnsanların mukaddes duygularını AK Trollere meze yapmaya kimsenin hakkı yok" demişti.

ERDOĞAN'IN CİNCİ HOCASI OLDUĞUNU İDDİA ETMİŞTİ

Arslan Başbakan Erdoğan'ın cinci bir hocası olduğunu ve seçim sandıklarını büyü ile manüple ettiğini iddia etmişti. "Erdoğan 29 günde bir Kanuni sultan Süleyman'ın dualı gömeliğini giyiyor bu nedenle kimse onu yenemiyor" diyerek sosyal medyada alay konusu olmuştu.

Eleştiriler karşısında sessizliğini bugün bozan Arslan şu tweetleri attı:

screen-shot-2014-08-01-at-9.47.02-am.pngscreen-shot-2014-08-01-at-9.45.00-am.png

HZ. MUHAMMED, EŞİ DÖRT HALİFE VE BÜTÜN DİN BÜYÜKLERİ NEZARETE GELİP SELAMLAMIŞ

Casusluk ve yasadışı dinlemelerle ilgili Emniyet teşkilatında başlatılan soruşturmada gözaltına alınan polislerden birinin anlattığı olayı Faruk Arslan, twitter hesabında paylaşmıştı.

Söz konusu polis, Hz. Muhammed’in, eşi Hz. Ayşe’nin, dört halifenin ve tüm sahabe-i kiramın nezarette kendisini selamladığını söylemişti.

fark.jpgbayram.20140801100250.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum