Prandelli'nin Hamit Altıntop Kararı

Prandelli'nin Hamit Altıntop Kararı
Galatasaray'da 2 sezonda toplam 50 lig maçında oynayan ve sadece 2 gol atabilen Hamit Altıntop, sakatlığı sonrası iyice gözden düştü.

Prandelli de yönetime, iyi bir teklif gelmesi halinde Hamit'in satılması yönünde görüş bildirdi.

Galatasaray'a 2012-13 sezonunda büyük beklentilerle dünya devi Real Madrid'den 3.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Hamit Altıntop'un Cimbom'daki kredisi tükenmek üzere. 2 sezonda ligde toplam 50 maçta forma giyen ve sadece 2 golü bulunan (2012-13 40 maç- 1 gol / 2013-14 10 maç - 1 gol) Hamit, geçen sezon belinden geçirdiği operasyon sonrası bir türlü kendisine gelemedi. Yapılan sözleşme gereği ilk 2 sezon yıllık 2.9 milyon euro garanti ücret alan milli yıldız, kalan 2 sezonda da yola Galatasaray'da devam ederse, senelik 2.750 milyon euro parayı cebe indirecek.

4 YILLIĞI 15 MİLYON EURO

Yeni teknik direktör Cesare Prandelli'nin de, Avusturya kampında ve oynanan hazırlık maçında denediği Hamit'ten istediği verimi alamadığı, bu nedenle de "Talibi çıkarsa gönderilebilir" diye yönetime rapor verdiği öğrenildi. 4 yıllık toplam maliyeti 15 milyon euro'yu bulan Hamit için yönetimin de bir hayli tedirgin olduğu ve iyi bir öneriyle kapılarını çalan takım olursa, hiç düşünmeden gönderebilecekleri ifade edildi.

AUSBURG'TAN TEKLİF VAR

Prandelli'nin pek düşünmediği Hamit için kapıyı ilk çalan takımın ise ikizi Halil Altıntop'un oynadığı Ausburg olduğu ifade edildi. Ancak Alman ekibi, Hamit için 900 bin euro'luk bütçe ayırırken, kalan parayı G.Saray'ın ödemesini istedi.
(Fotomaç)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.