Başbakan Erdoğan Kahramanmaraş'ta Konuştu

Başbakan Erdoğan Kahramanmaraş'ta Konuştu
Başbakan Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmalarında Kahramanmaraş'ta vatandaşlara seslendi..

İşte Başbakan Erdoğan'ın Konuşmasından Satırbaşları

Kahramanmaraş sen bu pensilvanya örgütüne gereken cevabı verdin. Allah sizlerden razı olsun.

İsrail Ramazan demedi bayram demedi 1400 kişiyi şehit etti. Bizim İsrail'e katil dememiz dışarıda birilerini rahatsız etti. 7 güzel insanın şehridir. Kardeşlerine sığınmış Suriyeli'ye Maraşlı el uzatmaz, dil uzatmaz.

Bütün mazlum haklkların umudu sizlerseniz. Biz onları yalnız bırakmayacağız. Onlara sahip çıkacağız. Türkiye'yi nasıl baştan sona imar ediyorsak bu halklara da ulaşıyoruz.

Bombalar Gazze'ye yağarken biz varız. Suriye'de Türkmen kardeşlerimiz ve diğer mazlumların yanındayız.

Adana'da MİT Tır'larına hukuksuzca baskın yaptılar. O Tır'lar Suriyeli kardeşlerimize yardıma gidiyordu. Türkmen kardeşlerimize gidiyordu.

CHP ve MHP utanmadan bizi Türkmen kardeşlerimize sahip çıkmamakla itham ediyor. Hem Tır'ların durdurulmasını destekleyeceksin hem böyle konuşacaksın. İki yüzlüsünüz iki yüzlü.

CHP dış politikada ne yapıyorsa şimdi de bunu yapıyor. CHP Hitler'e sahip çıkmıştır. Onun izinden gitmiş onu tebrik etmiştir.

Bu CHP şimdi de İsrail'in yanındadır. Bu CHP Azeri kardeşlerimizi Stalin'e teslim etmiştir.

Bizi Stalin'in askerleri yerine siz öldürseydeniz dediler.

Bu CHP yıllarca İsrail'in yanında yer aldı. Şu anda da Gazze'deki katliamı kapatmak için başka şeyler söylüyor. CHP Irak'ta, Suriye'de hem zalimlerin yanında yer alıyor.

Gazze'de de İsrail'in yanında yer alıyor.

MHP CHP'nin vagonu oldu.CHP'nin trenine takılmış gidiyor. Sosyalist İşçi Partisiyle takılıyor. Beceriksizliğini örtmek için de sabah akşam hakaret ediyor.

Bu Bahçeli ne diyordu çocukları gönderecekmiş benim evime Andımızı okutacaktı. Sen o çocukları sizin ithal adayınıza gönder de İstikal Marşı'nı okusunlar.

Çarkçı Kemal'i tanımıştım da şimdi de Çarkçı Ekmel çıktı. Bu adamın da nasıl yalan söylediği de ortaya çıktı.

Bu Prof bir de. Diyor ki ben beyit okudum. Ey Profesör bu kıta kıta. Beyit iki mısradan oluşur. Senin her yerin profesör olsa ne olur?

Şimdi bizim gençler buna İstiklal Marşı ve Safahat gönderiyor. Neyse 10 Ağustos'tan sonra bol bol vakti olur.

Bahçeli senin işin çok zor. Bir yola girdin çıkamıyorsun da! Ey Bahçeli sen bunun hesabını bu dünyada da vereceksin öteki dünyada da.  Ben senin seviyene inip sana cevap vermem. Maraşlı Necip Fazıl'ın cevabıyla verirdim de neyse boşver.

Milliyetçilik ülkesine hizmetle olur. Bu MHP IMF'ye 23.5 milyar dolar borç yaptı. Bunu biz kapattık. Kim milliyetçi kim ülkesini seviyor? CHP'nin arkasına takılarak, Pensilvanya'nın peşinden giderek milliyetçilik olmaz.

Hızlı trene Kahramanmaraş'ı da ekliyoruz. Bu yıl sonunda proje bitecek. İstanbul - Maraş yüksek hızlı trene kavuşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum