Kosova’dan Filistin’e Destek İsrail’e Lanet

Kosova’dan Filistin’e Destek İsrail’e Lanet
Dün Cuma namazı çıkışında tüm İslam dünyasında olduğu gibi Kosova’da da Priştina Merkez Fatih Camii’nden çıkan Kosovalı Müslümanlar şehir meydanında toplanarak İsrail’i lanetlediler.

Siyonist İsrail’in Gazze’de yürüttüğü vahşet saldırılarına İslam dünyasından tepkiler yükselerek devam ediyor. Cuma namazı çıkışında tüm İslam dünyasında olduğu gibi Kosova’da da Priştina Merkez Fatih Camii’nden çıkan Kosovalı Müslümanlar şehir meydanında toplandı.

“KOSOVA MÜSLÜMANLARI SESSİZ KALMAYACAK”

İslami Harekete Katıl Partisi'nin organizasyonuyla yapılan "Kosova-Gazze kardeştir" mitingine yüzlerce Kosovalı iştirak etti. Meydanda toplanan kalabalık basın açıklaması okunurken sık sık, tekbir ve İsrail’in katliamını telin eden sloganlar attılar. Basın açıklamasını yapan İslami Harekete Katıl Partisi Başkanı Fuad Ramiqi, “İsrail çocukları, masum sivilleri öldürüyor, okulları hastaneleri vuruyor ama dünya buna sessiz kalıyor. Gazze’de insanlar toplu olarak katlediliyor, dünya buna sessiz kalıyor. Biz Kosovalı Müslümanlar olarak sessiz kalmayacağız. Kan ve katliamdan başka bir şey bilmeyen işgalci Siyonist İsrail’e sesimizi duyurana kadar haykıracağız” dedi.

Konuşması sık sık atılan sloganlarla kesilen İslami Harekete Katıl Partisi Başkanı Fuad Ramiqi, bu vahşetin bir an önce durdurulması gerektiğini vurgulayarak Müslüman dünya ülke liderlerinin sessizliğini de eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.