7 Yaşındaki Muhammed'in Gözünde Gazze

7 Yaşındaki Muhammed'in Gözünde Gazze
İlkokul 2.sınıf öğrencisi yedi yaşında Muhammed Ali Atila İsrail’in Gazze’ye saldırısındaki orantısız gücü karikatürüze etti.

Görenleri hayrete düşüren fotoğrafta Gazze’li anne ve küçük çocuğuna  bir tarafta İsrail askerleri ateş ederken, diğer taraftan da İsrail tankları da ayrıca ateş ediyor aynı anda füzelerle ve uçaktan bombalarla bu masumlara ateş ediliyor.

Herkes aynı yere ateş etmiş oluyor.

Çocuğa isabet eden kurşun ve bombalarla çocuk yere yıkılıyor. Anne çaresiz.

Fotoğrafı çizen M.Ali Atila’nın babası Ş.Urfa İHH Başkanı Behçet Atila, çocuğun sınıf birincisi olduğunu, yaşına göre daha büyük şeyleri sorgulayıp durduğunu, bu resmi yaptığını ve getirip kendisine gösterdiğini söyledi ve “Geçen gün çocuk bu fotoğrafı yapıp bana gösterdi ve baba bunlar İsrail’in pis askerleridir, bunlarda Gazze’li çocuklardır. İsrail askerleri de bu çocuğa hem silahla, hem bomba ile hem de füze ile vuruyor. Hiç böyle olur mu diye de sorguladı, ben de hayretler içinde dinledim. Bu aralar gündemimizin beklide %90’ı Gazze ve Gazze’deki şehitler ve çocuklardır. Hep haberler izliyoruz, eylemler tertip ediyoruz. Galiba çocuk ta etkilenmiş olmalı ki böyle bir resim yaptı” dedi.

kari2.gif

 

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum