Sabah Yazarı Emre Aköz’den İsrail Ağzı

Sabah Yazarı Emre Aköz’den İsrail Ağzı
Sabah yazarı Emre Aköz, Siyonist yönetimin Gazze’de giriştiği katliama İsrailli canilerin verdiği destek ile sivil katliamın faturasını Hamas’a kesti.

Alkole olan düşkünlüğü ile bilinen Sabah yazarı, aynen şöyle yazdı: 

“İsrail devletinin operasyonları, şimdiye kadar İsrail halkından da ciddi eleştiriler alıyordu. 

İsrail'in demokratları, barışseverleri, sorunların savaşla değil siyasetle çözülmesinden yana olan İsraillilerin sesi gayet gür çıkabiliyordu.

Ama artık o da kalmadı. 

Netanyahu Hükümeti, halkın ezici çoğunluğunu arkasına almış durumda. Vicdanlı İsraillilerin bile sempatisini kaybetmesi, Hamas'ın ciddi hatalar yaptığını göstermiyor mu?”

SİVİLLERİN ÖLMESİ DE HAMAS’IN TAKTİĞİNDEN KAYNAKLANIYORMUŞ!

Sabah yazarı Aköz, yazısında ayrıca “sivil katliamın sorumlusu da aslında Hamas” demeye getirdi:

 “Çok basit bir soru: Gazze'deki ölü sayısının bin dört yüzü geçtiği biliniyor... Peki, ölenlerin kaçı Hamas militanı? "Tamamı" olamaz. Çünkü İsrail bombardımanı, kumsalda oynayan çocuklar, hastanede yatan yaşlılar gibi militanlıkla hiç alakası olmayan insanları da öldürdü.

O halde tekrar soralım: İsrail'in Gazze'de yürüttüğü ve ‘Koruma Eşiği’ adını verdiği operasyonda, kaç Hamas gerillası öldürüldü? Bilmiyoruz. Büyük ihtimalle Hamas yönetimi de bilmiyordur. 

Çünkü Hamas gerillaları, ismini duymaktan hiç hoşlanmayacakları bir kişinin, komünist lider Mao'nun, ‘Devrimci, halkın arasında sudaki balık gibi olmalıdır’ düsturunu uyguluyor.

İsrail de buna karşı en vahşi yöntemi seçerek, suyu boşaltıyor... ‘Vay sen misin Hamas'a destek veren’ diyerek yakıp yıkıyor, çoluk çocuk demeden öldürüyor.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.