Erdoğan Ailesinin Kökeniyle İlgili Alçaklık

Erdoğan Ailesinin Kökeniyle İlgili Alçaklık
İnsanların kökenleri ve aile büyüklerinin isimlerinden yola çıkarak alçakça iftiralar atmayı alışkanlık haline getiren Soner Yalçın ve Odatv yeniden sahneye çıktı.

Oğuz Hakan Göktürk isimli yazarın “Türkiye’de Kim Kimdir” isimli yeni çıkan ve baştan aşağı iftiralarla dolu kitabını haberleştiren ODA TV, kitaptaki alçakça iftiraları sayfalarına taşıdı.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dedesinin isminin “Teyyup” olmasından yola çıkan kitap, ailenin Osmanlı’ya isyan eden bir Gürcü aile olduğu iftirasını atıyor. Emine Erdoğan hakkında ise daha alçakça iftiralar yer alıyor. Emine Erdoğan’ın bir büyük ninesinin isminin “Nasra” diğerinin “Nili” olmasından yola çıkarak Emine Erdoğan’ın Ermeni ve Yahudi kökenli olduğu iftirası dile getiriyor.

KİTAP PİYASADA YOK
Cumhurbaşkanlığı seçimine saatler kala ortaya çıkan kitap, tam da köken tartışmalarının meydanlarda gündem olması üzerine ortaya çıkartıldı. Piyasada ve kitapevlerinde bulunmayan kitabın sadece Amazon.com’da e-kitap olarak satıldığı görülüyor.

Kitapta baştan aşağı Erdoğan ailesi ve AK Parti’nin ileri gelenlerinin kökenleriyle ilgili birbirinden alçakça iftiralar atılıyor.