Bilic'ten kritik Atiba açıklaması

Bilic'ten kritik Atiba açıklaması
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arsenal ile oynayacakları maç öncesinde açıklama yaptı.

Arsenal’in çok büyük bir kulüp olduğunu ve onlara saygı duyduklarını belirten Bilic, kendilerinin de bir hayali ve planı olduğunu söyledi. Hırvat teknik adam, hayallerini gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarının da altını çizdi.
Atiba’nın durumuna yapılacak son bir testin ardından karar vereceklerini belirten Bilic, tek oyuncu üzerine kurulu bir takım olmadıklarını, ancak Atiba’nın takımda çok büyük rolünün olduğunu söyledi.
''ÇOK BÜYÜK BİR SAYGIMIZ VAR AMA...''
Rakiplerinin Avrupa’nın en iyi takımlarından biri olduğunu ifade eden Bilic, "Arsenal'e karşı oynamak için sabırsızlanıyoruz. Rakip Avrupa'nın en iyi takımlarından biri. Şampiyonlar Ligi’ne en uzun süre katılan takımlardan biri. Onlara tabii ki çok büyük bir saygımız var ama biz de çok büyük bir kulübüz. Bizim bir hayalimiz ve bir planımız var. Bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. 
ATİBA İÇİN SON BİR TEST YAPACAK
Atiba’nın ilk maçta oynama şansını da değerlendiren Hırvat teknik adam, “Atiba bizim için kilit oyunculardan biri. Tek oyuncu üzerine kurulu bir takım değiliz, ama Atiba'nın çok büyük bir rolü ve anlamı var. Top bizdeyken ve rakipteyken oyunun ritmini belirleyen bir futbolcu. Sakatlığı çok büyük değil ancak oynamaması söz konusu. Son bir test yapacağız ve kararımızı vereceğiz. Umarım oynar" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.