Menderes'te Sokaklar Pırıl Pırıl Olacak

Menderes'te Sokaklar Pırıl Pırıl Olacak
Menderes Belediyesi tarafından ilçenin birçok noktasında bordür döşeme, zemin iyileştirme ve sıcak asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor.

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları kapsamında, ilçenin dört bir yanında bordür döşeme işlemi tüm hızıyla sürüyor. 2 aydır devam eden çalışmalarda ilçenin büyük bir alanına bordür döşendi. Bordür çalışması ve zemin iyileştirme çalışmaları sonrası ise sıcak asfaltlama gerçekleştirilecek.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ İlçemizin modern bir yapıya kavuşması için çalışmalarımız aralıksız şekilde sürüyor. Bütün çabamız daha güzel bir Menderes için. Tek yönlü 12 kilometre olmak üzere toplamda 24 kilometrelik bordür çalışması gerçekleştiriyoruz. Bordür döşeme çalışmasının yanı sıra, zemin iyileştirmelerini de gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımızın sona ermesinin ardından sıcak asfaltlamaya başladık” dedi.

Çalışmaların 9 mahallede sürdüğünü ifade eden başkan Soylu, “ Görece Hürriyet, Kasımpaşa, Barbaros, Cüneytbey, Kemalpaşa, Gölcükler, Oğlananası, Değirmendere ve Gazipaşa Mahallelerinde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. 9 mahallemiz yapılan çalışmalarımızın ardından yeni yüzlerine kavuşacak” diye konuştu.

Menderes'te Sokaklar Pırıl Pırıl Olacak

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.