Bonzai Gençliği Mahvetmeye Devam Ediyor!

Bonzai Gençliği Mahvetmeye Devam Ediyor!
Bursa'da bonzai kullandıktan sonra rahatsızlanan ve polis aracı ile hastaneye kaldırılan gencin ibretlik hali böyle görüntülendi.

Hastanede yapılan ilk tedavisinin ardından saldırganlaşan M.K.’yı polis ve yakınları güçlükle etkisiz hale getirmeye çalıştı. M.K.'nin bu anları cep telefonu ile görüntülendi.

Merkez Osmangazi İlçesi’nde bulunan bir parkta arkadaşlarıyla birlikte bonzai alan M.K. aniden rahatsızlanıp yere düştü.

GENCİN BİLİNCİ KAPANDI

Haber verilmesi sonucu olay yerinin yakınında devriye görevi yapan polisler, M.K.'nin yanına geldi. Bu sırada polisin ekip aracıyla hastaneye götürülmek istenen M.K.'nin bilinci kapandı. Arkadaşının yüzüne vurarak kendisine getirmeye çalıştığı M.K. devlet hastanesine kaldırıldı.

SON BİR AYDA 8 KİŞİ ÖLDÜ

Burada yapılan ilk müdahaleden sonra kendine gelen ve saldırganlaşan M.K. güçlükle etkisiz hale getirilirken, bu anlar arkadaşları tarafından baştan sona cep telefonu ile görüntülendi. Bursa'da son günlerde yaygınlaşan bonzai kullanımı nedeniyle son bir ay içersinde üç kişi öldü, 8 kişi ise koma halinde hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Ajanslar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum