CNN Türk'te "Aptal" Tartışması

CNN Türk'te "Aptal" Tartışması
Cumhuriyet yazarı Ceyda Karan'ın Köşk seçimleri için yaptığı analize tepki Yenişafak muhabiri Çetiner Çetin'den geldi. Karan'ın "seçmenin eline pusula verdiler" sözlerine Çetin, "seçmeni aptal yerine koymayın" diyerek karşı çıktı.

ilişkin sorularını cevaplayan Ceyda Karan, söylemediği söz nedeniyle twitter'da hakarete uğrayınca, tepki gösterdi. Köşk seçimlerinde alınan oy oranının yüzde 52'lerde olmadığını, katılımdaki düşüklük nedeniyle Türkiye'nin böyle bir sonuçla karşılaştığını anlatan Karan, bazı bölgelerde seçmenin eline oyuncak gibi seçmen pusulası verildiğini iddia etti.

"SEÇMENİ APTAL MI SANDINIZ"

Karan'ın bu sözlerine karşı çıkan Yenişafak muhabiri Çetiner Çetin, "seçmenin yüzde 52'si aptal mı?" diye çıkıştı! Karan ise Çetin'e "bu sözler bana ait değil siz kullandınız" diyerek tepki gösterdi.

HAKARET MESAJLARI

Ekrandaki bu "aptal" tartışmasının ardından twitter'dan Karan'a tepki yağdı. Kendisine yöneltilen hakaret dolu mesajların bir kısmını canlı yayında izleyicilerle paylaşan Karan, aptal kelimesini kendisinin kullanmadığını ve düzeltilmesi gerektiğini söyledi.

noyan1.jpg

Ceyda Karan, Noyan Barlas AK RTE adlı kullanıcının mesajını canlı yayında okudu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum