Karabük'te tarihi gece! Hedef gruplar!

Karabük'te tarihi gece! Hedef gruplar!
UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Rosenborg'u devirip Play-Off'a kalan Karabükspor'da hedef St.Etienne'i eleyip gruplara kalmak.

Tarihinde ilk kez Avrupa arenasında boy gösteren Kardemir Karabükspor, yeni bir zafere hazırlanıyor. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Norveç takımı Rosenborg’u saf dışı bırakan Mavi Ateş, kendisi gibi işçi kenti takımı olan Fransız temsilcisi St.Etienne ağırlayacak. Kırmızı-Mavililer’de hedef güçlü rakibini devirip, hem 28 Ağustos’ta oynanacak rövanş öncesi avantaj sağlamak hem de gruplara kalma vizesini almak. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda Rosenborg’la berabere kalıp, deplasmanda da 1-1’lik skorla bir üst tura adını yazdıran temsilcimiz, galibiyete odaklandı. Fransızlar’ın Reims’le son oynadığı lig maçını izleyen teknik direktör Tolunay Kafkas, rakibi imha planını hazırladı. 

Öğrencilerini zorlu 90 dakikaya hazırlayan deneyimli teknik adam, rakibin güçlü olduğunu dile getirdi. Sabırlı ve mücadeleden kopmadan oynamaları gerektiğine dikkat çeken Kafkas, “Çok iyi bir takım. Haddimizi bilerek oynayacağız. Önde oynuyorlar ve rakibe fırsat vermiyorlar. Organize bir şekilde hücuma çıkıyorlar. Zayıf tarafları ise savunmanın göbeği. Defans ağır kalıyor. Dediğim gibi işimiz kolay değil ama savunma zaafından faydalanırsak golü bulabiliriz” diye konuştu. Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un transfer gündemine gelen Mevlüt Erdinç’in de çok forma olduğunu kaydeden Kafkas, tek eksiklerinin Musa Çağıran olduğunu söyledi.

Muhtemel 11'ler

Karabükspor: Waterman, Erdem, Emre, Mabiala, Tanju, Yiğit, Samba Sow, Traore, Hakan, Erkan, Kumbela

St.Etienne: Ruffier, Brison, Perrin, Sall, Clement, Gradel, Corgnet, Lemoine, Tabanou, Paquet, Mevlüt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.