Kaybolan 5 Genç Denizin Altında Aranıyor

Kaybolan 5 Genç Denizin Altında Aranıyor
Geçtiğimiz pazar günü Kumburgaz'dan deniz bisikleti ile açıldıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamayan 5 gençten ümit kesildi.

Kumburgaz’da pazar günü deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan 5 genci arama çalışmalarına SAS komandoları da katıldı. AFAD, Genç Denizciler Dayanışma Derneği, Deniz Polisi, İstanbul İtfaiyesi, Sahil Güvenlikve Deniz Kuvvetleri’ne bağlı mayın arama gemileri de çalışmaları sürdürüyor.

DENİZİN ALTINDA ARANIYORLAR

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden 4 kurtarma aracı, 1 bot, 2 dalgıç ve 19 arama kurtarma personelinden oluşan bir ekibin, kıyıya yakın yerlerde çalışmalarını sürdürdüğü belirtilen açıklamada, aramaya Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı'na bağlı 1 uçak, 1 helikopter, 5 dalgıç, 1 büyük bot, 1 küçük bot, Genelkurmay Başkanlığı tarafından Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı 2 mayın avlama gemisi ve 1 arama kurtarma gemisi, İl Emniyet Müdürlüğü'nün 1 bot, 5 dalgıç ve 1 helikopter ile katkı sağladığı kaydedildi. 6'ncı günde ümitler tükenirken, kayıp gençleri arama çalışmaları denizin altına kaydırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.