PKK’lı Teröristler Şemdinli’de Kutlama Yaptı

PKK’lı Teröristler Şemdinli’de Kutlama Yaptı
Bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler ülkemizde ellerini kollarını sallaya sallaya gezebiliyor; kutlama yapabiliyor; canı sıkıldı mı da rahatça Mehmetçiğe kurşun çıkabiliyor..

Lice’de yaşanan hain heykel olayı ve sonrasında Van’da bir teğmenimizin kahpece şehit edilmesinin ardından, eylemlerine karakollara taciz ateşi açmak ve yol kapama şeklinde sürdüren PKK’lı teröristlerin bu rahatlığı şaşkınlıkla karşılanıyor.

Bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler ülkemizde adeta ellerini kollarını sallaya sallaya gezebiliyor; kutlama yapabiliyor; canı sıkıldı mı da rahatça Mehmetçiğe kurşun çıkabiliyor..

Dün de Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Çatalca köyünde, bölücü terör örgütü PKK’nın ilk silahlı eylemini yaptığı “15 Ağustos” kutlaması yapıldı. Kutlamaya elleri kaleşnikoflu PKK’lı teröristler de katıldı.0fd16043_l.jpeg

HPG’NİN DENETİMİNDEYMİŞ!

PKK’ya yakın haber siteleri “kutlamayı”,  “Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Çatalca (Diman) köyü yukarısında bulunan ve HPG'nin denetiminde bulunan Şehidan alanında düzenlenen halk şöleni” diye duyurdu.

MİLLETVEKİLLERİ DE HAZIR BULUNDU

Sözde kutlamada halkın yanı sıra HDP Hakkari Milletvekili Esat Canan ile DBP'li yöneticiler ve sivil toplum örgütü temsilcileri de hazır bulundu. Kutlama alanına teröristbaşı Öcalan'ın dev posteri, Mazlum Doğan ve farklı tarihlerde yaşamını yitiren PKK’lıların posterleri ve PKK, KCK, YPG, YJA-Star bayrakları asıldı.

PKK’lı teröristler kutlamada, "Bugünlere gelmemizde ve Kürt halkının birlik olmasının dayanağı Sayın Abdullah Öcalan'ın göstermiş olduğu fedakarlık sayesindedir. O nedenle bütün Kürtlerin bir olup tek yürek olması gerekir. 15 Ağustos'u kutluyoruz. Rojava ve Şengal direnişini selamlıyoruz" ifadeleri kullanıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum