İnsanlık Ölmemiş!

İnsanlık Ölmemiş!
Siirt'te bir kadının boş zannederek çöpe attığı ilaç kutusunun içindeki 110 bin lira ve 3 bin 700 dolar bulundu.

Önceki gün Kooperatif Mahallesi'nde ikamet eden Leyla Altan'ın, boş zannederek attığı ilaç kutusundaki 110 bin lira ve 3 bin 700 dolar, Siirt Polis Meslek Yüksekokulu civarında koyunlarını otlatan A.Ö. ve H.A. tarafından bulundu.

Parayı aileye teslim eden A.Ö. ve H.A,koyunları otlattıkları sırada 7-8 yaşlarındaki iki çocuğu kazdıkları toprağa bir şey saklamaya çalışırken fark ettiklerini söyledi.

Bunun üzerine çocukların bulunduğu yere gittiklerini ancak çocukların ellerindeki poşeti kazdıkları yerde bırakıp kaçtığını belirten A.Ö. ve H.A, "Televizyonlarda paranın kaybolduğunu izlediğimiz için poşette bulunan paraları aldık. Çocuklar olay yerinden kaçtı ve biz de poşetteki paraları aileye getirip, teslim ettik" dediler.

''PARANIN BULUNMASINA ÇOK SEVİNDİK''

Eşi Leyla Altan'a kas hastası olan kızının kullandığı ilaçların kutularına sakladığını bildirmediği ve eşinin boş zannettiği kutuları çöpe attığını anımsatan Aziz Altan, ev almak istedikleri 110 bin lira ve 3 bin 700 doların bulunmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Paranın iki çocuk tarafından kendilerine teslim edildiğini belirten Altan, "Paranın bulunmasına çok sevindik. Allah onlardan bin kere razı olsun. Çocuklar paranın kaybolduğunu Anadolu Ajansı'nın yaptığı haber sayesinde gördü. Anadolu Ajansı da haber yaparak paramızın bulunmasını sağladı" ifadelerini kullandı.

Durumun bildirilmesi üzerine eve gelen polis ekipleri, parayı bulan çocukları ve paranın sahibi aileyi ifadelerine başvurmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Kooperatif Mahallesi'nde ikamet eden Leyla Altan, 2 gün önce kocası Aziz Altan'ın ilaç kutularına sakladığı 110 bin lira ve 3 bin 700 doları boş zannettiği için çöpe attığını belirterek, polise başvurmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum