Google'dan Büyük Ayıp!

Google'dan Büyük Ayıp!
İsrail'in uyguladığı ambargolarla Gazze’yi Filsitinliler için açık hava hapishanesine çevirmesinden sonra, Google da Gazze’yi yok saydı.

Böylece Google Maps İsrail gibi Gazze’nin dünyayla bağının ortadan kaldırdı. Gazze’ye kara yoluyla ulaşmak isteyen kiyi, Google Maps’ten yol tarifi istediğinde “yol tarifi hesaplanamadığı cevabı alıyor.

GAZZE YAKINLARINA VAR

İstanbul’dan Gazze’ye kara yoluyla gitmek isteyen bir kişi Goole Maps’in yol tarifi uygulamasına girdiğinde ''Maalesef, ''İstanbul, Türkiye'' - ''Gazze Şeridi” arası yol tarifleri hesaplanamadı'' cevabıyla karşılaşıyor.

Yine Gazze’den İstanbul arasındaki yol tarifinin öğrenmek istenildiğinde de Google Maps aynı cevabı verdiği dikkat çekiyor. Fakat Gazze’ye yakın şehirlerle ilgili yol haritası istendiğinde ise Google Masp ayrıntılı bir tarif sunuyor.

ihh1e_1408763197_506.jpg

İSRAİL İÇİN AYRINTILI TARİF

Google Maps’in Gazze’ye uyguladığı ablukayı İsrail’in şehirlerine uygulamaması dikkat çekti. Google Maps’in ara butonuna Gazze’ye yaptığı son saldırılarda çocuk, kadındemeden bini aşkın Filistinliyi öldüren İsral’in başkenti Tel Aviv’i girdiğimizde ise karşımıza ayrıntılı bir yol göstergesi çıkıyor. 

Star

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum