Kardeş Kavgasında Son Perde

Kardeş Kavgasında Son Perde
Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, kendisine tebligat gönderen kardeşi Raci Şaşmaz'ın Nişantaşı'ndaki lüks binasını boşalttı

Türk dizi tarihinin kilometre taşı projelerinden Kurtlar Vadisi'ni 11 yıl boyunca beraber çeken Necati ve Raci Şaşmaz kardeşler, geçen yıl yollarını olaylı şekilde noktaladı. Önce dizinin senaristleri Bahadır Özdener'le Cüneyt Aysan, ekipten ayrıldı. Ardından da iki kardeşin arasında kıyamet koptu. Necati Şaşmaz, son yıllarda diziyle hiç ilgilenmediğini söylediği kardeşiyle bağlarını koparıp 'Kurtlar Vadisi'ni tek başına çekmeye karar verdi. Pana Film'le tüm ilişkisi biten Raci Şaşmaz, mülk hakkı kendisinde olan şirketin Nişantaşı'nın göbeğindeki 7 katlı lüks binasından kardeşinin çıkmasını istedi. Avukatı aracılığıyla abisine tebligat gönderdi. 

CENAZEDE KONUŞMADILAR
Yeni ofis arayan Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz,  Çamlıca'da istediği gibi bir bina buldu ve ofisini Üsküdar'a taşıdı. Kardeşinin binayı tahliye etmesinin ardından Raci Şaşmaz, emlakçıyla anlaştı ve yıllarca Pana Film'in proje toplantılarına, partilerine ve stüdyo çalışmalarına ev sahipliği yapan binayı kiraya vermek için harekete geçti. TL olarak kiraya verilecek olan binanın sağlık merkezine dönüştürülmesi gündemde... Şaşmaz kardeşler, haziranda babaannelerinin cenazesinde birbirlerinin yüzlerine bakmamıştı. 

Yalnız Kurt
Kardeşi Raci ile yollarını ayıran Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi'ni artık tek başına çekiyor. Dizi bu sezon Kanal D'de seyirciyle buluşacak.

Pana Film'in Nişantaşı'ndaki binası yıllardır Şaşmaz kardeşlerin pek çok projesinin hazırlığına, özel partilere ev sahipliği yapmıştı.Şimdi sağlık merkezi olması gündemde... 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum