Başkent'te Silahlı Çatışma

Başkent'te Silahlı Çatışma
Ankara'da silahlı saldırı sonucu çıkan çatışmada 3'ü polis 4 kişi yaralandı. İlerleyen saatlerde bir yaralı sivilden acı haber geldi.

Başkent Ankara öğle saatlerinde polisle şüpheliler arasında çıkan çatışmayla hareketlendi. Çatışmada ilk belirlemelere göre 3’ü polis 4 kişi yaralandı.

Ankara'nın Çankaya İlçesi Dikmen mahallesinde polis ekiplerinin durdurmak istediği araçta bulunanlarla polis arasında çatışma çıktı. Araçtan inen şüpheli ya da şüphelilerin kaçtığı öğrenilirken, çatışmada 3 polis yaralandı.

Çatışmanın meydana geldiği bölgede bir silah ve 50'nin üzerinde boş kovan bulundu. Polis, yaya olarak kaçan zanlı ya da zanlıları havadan ve karadan yapılan operasyonla yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheli ya da şüphelilerin sıkıştırıldığı düşünülen binanın etrafı kuşatıldı. Bölgeye özel harekat polisleri de sevk edildi. Bu arada ilk çatışmada yaralanan bir şüphelinin hayatını kaybettiği iddia edildi. Polisin, operasyonu devam ediyor.

İLK ÇATIŞMA BÖLGESİNDE ASAYİŞ POLİSLERİ VARDI

Öte yandan, ilk çatışmanın meydana geldiği bölgede, şüphelilere terörle mücadele ekiplerinin değil, asayiş büroya bağlı polislerin müdahale ettiği öğrenildi. Şüphelilerin adli şüpheli oldukları, herhangi bir terör grubuyla bağlantılı olmadıkları belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum