Diyarbakır'da Vurulan İkinci Polis De Şehit Oldu

Diyarbakır'da Vurulan İkinci Polis De Şehit Oldu
Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde görevli polis Ali Kızıloğlu, merkez Kayapınar ilçesinde kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından tabancayla vuruldu.

Ağır yaralanan polis hastanede tedaviye alındı.

Olay, Kayapınar İlçesi Peyas Mahallesi’nde bulunan Mavikent Sitesi’nde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nden geçici olarak İstihbarat Şube Müdürlüğü’nde görevlendirilen Ali Kızıloğlu, evinin önünde henüz kimliği bilinmeyen bir kişinin tabancasından çıkan kurşunlara hedef oldu. Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı 3 kurşunla ağır yaralanan Kızıloğlu, olay yerine çağrılan ambulans Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan Ali Kızıloğlu kurtarılamayınca şehit oldu. 

Ali Kızıloğlu’nun vurulduğu yerde incelemelerde bulunan Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, Ali Kızıloğlu’nun hastanede şehit olduğunu açıkladı. Böğürcü, "Olayla ilgili olarak şu an kesin bir şey yok. Ancak polis memuru İstihbarat şubede çalışıyor. Muhtemelen bir terör saldırısı olabilir" dedi. Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, gazetecilerin Osman Bal’ın dün şehit edildiği saldırıyla bugünkü olay arasında bağlantı var mı sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

POLİSE İKİ GÜN ÜST ÜSTE SALDIRI 

Diyarbakır’da dün gece de 42 yaşındaki polis memuru evli ve 2 çocuk babası Osman Bal, Fenerbahçe-Galatasaray maçını izledikten sonra gittiği evinin önünde kimliği belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısı sonucu şehit olmuştu. Polis 2 olay arasında bağlantı olup olmadığını araştırıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum