Kayıp Gençler 7 İlde Aranıyor

Kayıp Gençler 7 İlde Aranıyor
Kumburgaz'da kiraladıkları deniz bisikletiyle kaybolan gençleri arama çalışmaları 7 ilde koordinasyonlu şekilde devam ediyor.

Kumburgaz’da 11 gün önce kiraladıkları deniz bisikletiyle kaybolan gençlerden Serdar Demir’in (25) cesedi Marmara Adası açıklarında bulunmuştu. Mikail Çelik (30), Doğan Demir (21), Şükrü Kahraman (28) ve Yusuf Büyükizgi’yi (29) arama çalışmaları ise devam ediyor. Arama çalışmaları hakkında ailelere sürekli bilgi verilmeye devam ediliyor.

Bu kapsamda Kamiloba sahilinde bekleyen ailelere bu sabah İstanbul Valiliği Basın Danışması ve Arama Çalışmaları İletişim Koordinatörü Bekir Kaplan tarafından bilgi toplantısı yapıldı. Bekir Kaplan ailelere yaptığı açıklamada arama çalışmalarına katılan ekipler hakkında rakamsal bilgiler verdi.

Bölgede çalışma yapan gemi sayısının 9’dan 10’a çıkarıldığını açıklayan Bekir Kaplan, helikopter yerine İzmir’den gelen uçakla havadan tarama yapacaklarını söyledi.

AİLELER ARAMA ÇALIŞMALARINA KATILIYOR

Kara ve deniz ekiplerinin koordinasyonlu bir şekilde çalışma yaptığına vurgu yapan Bekir Kaplan arama çalışmalarının İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir, Bursa, Yalova veKocaeli’de devam ettiğini söyledi. Kaplan ayrıca yapılan arama çalışmalarını harita üzerinde de gösterdi.

Öte yandan AFAD ve İstanbul İtfaiyesi’ne bağlı deniz ekipleri arama çalışmalarına ailelerden birer kişi alarak devam etti.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.