Kartal Devler Ligi Vizesi Alamadı

Kartal Devler Ligi Vizesi Alamadı
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş maçında Beşiktaş, Arsenal'e 1-0 mağlup oldu.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi playoff turu rövanş maçında Arsenal ile Emirates'te oynadığı maçtan 1-0 mağlup ayrıldı ve elendi.

Arsenal - Beşiktaş: 1 - 0

Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.

90+ Beşiktaş etkili geldi ama sol kanattan İsmail'in ceza alanına ortasında top Szczesny'de kaldı.

90' Maçın sonuna 4 dakika ilave edildi.

90' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede rakibine faul yapan Gökhan Töre, sarı kart gördü.

89' Sağ kanattan gelişen atağımızda Gökhan'ın ceza alanına ortasında kale sahası içinde Demba Ba, topa yükseldi ama dokunamadı.

87' Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek'in yerine Cenk Tosun oyunda.

85' Bu arada Necip, hakemin avantaja bıraktığı bir pozisyon için sarı kart gördü.

84' Rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Gökhan'ın yüksek topunu Demba Ba, geriye doğru aşırttı ama top Szczesny'de kaldı.

82' Sol kanattan gelişen atağımızda Oğuzhan'ın ceza alanına ortasında Atiba'nın kafa vuruşunda top kaleye paralel gitti.

81' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada seken topu Tolga kazandı.

80' Sağ kanattan gelişen Arsenal atağında Sanchez'e faul yapan Atiba sarı kart gördü.

79' Sağ kanattan etkili gelişen Arsenal atağında ceza alanına yerden yapılan ortada Sanchez'in müsait durumda yerden vuruşunda top üstten dışarıya gitti.

77' Beşiktaş'ta Veli Kavlak'ın yerine Necip Uysal oyunda.

76' Calum Chambers oyuna erken girdiği için sarı kart gördü.

76' Arsenal'de Mesut Özil'in yerine Calum Chambers oyunda.

75' Arsenal 10 kişi. Orta alanda hızlı atağımızda Mustafa'yı çeken Debuchy, önce ikinci sarı ve ardından kırmızı kartı gördü.

74' Arsenal kontra atak yakaladı ve 3'e 3 bir pozisyona girdi ama ceza alanı içinde Sanchez'in vuruşunda Ersan engel oldu.

73' Sol kanattan etkili geldik ama ceza alanına yapılan ortada Arsenal savunması Demba Ba'ya vuruş izni vermedi.

69' Kullanılan serbest vuruşta Mesut'un ceza alanına ortasında Chembarlein, topa hareketlendiği sırada faul yaptı.

68' Sağ kanattan gelişen Arsenal atağında Sanchez, köşe gönderine oldukça yakın bir noktada Motta'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

66' Sol kanattan gelişen atağımızda ceza alanına yapılan sert ortada Arsenal savunması topu uzaklaştırdı.

65' Arsenal savunmasının hatasıyla ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Demba Ba, dar açıdan vuruşunda topu yan ağlara gönderdi.

62' Beşiktaş'ta Olcay Şahan'ın yerine Gökhan Töre oyunda.

60' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada yakın mesafeden yapılan kafa vuruşu yerden sekip dışarıya gitti.

59' Sol kanattan gelişen Arsenal atağında Mesut, Franco'dan sıyrılıp ceza alanına girmek istedi ama yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Franco sarı kart gördü.

57' Rakip ceza alanının dışından kaleyi tam cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kullandık. Oğuzhan'ın doğrudan kaleye gönderdiği top üstten dışarıya gitti.

55' Gelişen atağımızda sağ kanatta topla buluşan Oğuzhan'ın ceza alanındaki Demba Ba'ya ortasında Demba Ba topa ayağını uzattı ama dokunamadı ve top Szczesny'de kaldı.

54' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada kafa vuruşu Tolga'da kaldı.

53' Sağ kanatta güzel paslaşmalar sonucu ceza alanı içinde topla buluşan Sanchez'in dar açıdan şutu savunmamızın müdahalesiyle kornere gitti.

50' Çok hızlı gelişen Arsenal atağında Cazorla, sol kanattan ceza alanına girip orta şut karışımı bir top gönderdi ama herkesi geçen top dışarıya gitti.

48' Aynı kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunda savunmamız baskıyla topu kazandı.

47' Sol kanattan gelişen Arsenal atağında Wilshere, son çizgi yakınlarında Atiba'dan sıyrılmak istedi ama Atiba topu kornere gönderdi.

46' İkinci yarıya Beşiktaş başladı.

İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.

45' Maalesef top ağlarımızda. Sağ kanattan gelişen atakta Debuchy'nin ceza alanına ortasında savunmamız topu karşıladı. Ardında topu alan Wilshere ceza alanına ara pasını gönderdi ve karambolde topu önünde bulan Sanchez, sağ çaprazdan şutunda topu ağlara gönderdi.

45' Hakem ilk yarının sonuna 1 dakika ekledi.

44' Sol kanatta topla buluşan Oğuzhan'ın ceza alanına sağ çaprazdan giren İsmail'e pasında İsmail topu göğsüyle kontrol edip rakibini geçti ama şutunda top savunmadan döndü.

42' Bu kez Arsenal çok etkili geldi. Wilshere, in ceza alanı ön bölümünden pasında ceza alanına sağ çaprazdan giren Sanchez dar açıdan Tolga ile karşı karşıya kaldı ama Tolga, Sanchez'e gol şansı vermedi.

40' Sol kanattan gelişen etkili atağımızda Olcay, ceza alanına yerden pasında Motta müsait durumda topa vurmak üzereyken rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı maçın hakemi devam dedi.

37' Sağ kanattan gelişen Arsenal atağında Chamberlain'in ortasında savunmamızda Franco, Sanchez'e vuruş izni vermedi ve topu kornere gönderdi ama aynı anda maçın hakemi lehimize faul düdüğü çaldı.

36' Bu kez gelişen Arsenal atağında Wilshere, oyuncularımızdan bir bir sıyrılıp pasını Monreal'e verdi ama Monreal'in ceza alanı dışından şutu üstten dışarıya gitti.

35' Hızlı gelişen atağımızda rakip ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Mustafa rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve gözlerimiz bir anda hakeme döndü ama oyun devam etti.

32' Arsenal savunmasında Koscielny, Oğuzhan'ı geçtikten sonra yerde kaldı ve Oğuzhan sarı kart gördü.

31' Gelişen atağımızda Olcay, topla birlikte sol kanattan ceza alanına hareketlendi ama daha sonra topun kontrolünü sağlayamadı.

29' Gelişen Arsenal atağında yarı alanımızın ortalarında topla buluşan Wilshere'in sağ kanattan bindirme yapan Chamberlain'e ara pasında top doğrudan dışarıya gitti.

25' Sol kanattan gelişen atağımızda Olcay'ın pasında topla buluşan Veli, ceza alanına girdi ama rakibinden sıyrılamadı.

24' Kullanılan serbest vuruşta Sanchez'in kaleye vuruşunda Tolga topun sahibi oldu.

22' Arsenal atağında ceza alanına yakın bir noktada hafif sağ çaprazda Wilshere, Veli'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve Veli sarı kart gördü.

19' Etkili gelişen atağımızda Oğuzhan'ın orta alandan ceza alanına hareketlenen Demba Ba'ya uzun pasında Demba Ba topa koştu ama kalesini zamanında terk eden Szczesny topun sahibi oldu.

14' Gelişen Arsenal atağında sol kanattan ceza alanına yapılan ortada savunmamızın karşıladığı topa Olcay ve Debuchy birlikte hareketlendi ve topa önce dokunan Olcay, rakibinin sert müdahalesiyle yerde kaldı ve Debuchy sarı kart gördü.

13' Kullandığımız serbest vuruşta Motta'nın ceza alanına ortasında topa yükselen Szczesny topun sahibi oldu.

12' Atak yönümüze göre sol kanatta topla buluşan Oğuzhan rakip yarı alanda rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

11' Bu kez Tolga'ya atılan geri pasta Tolga hatalı bir pas yaptı ve topu alan Monreal aşırtma bir vuruş denedi ama top dışarıya çıktı.

10' Arsenal gole çok yaklaştı. Mustafa'nın geri pası hatalı olunca Sanchez topla buluşup ceza alanına girmek istedi ama yerde kaldı. Sanchez yere düşmek üzereyken ayağında topu çıkardı ve pasını Wilshere'a verdi. Hakem pozisyonu avantaja bıraktı ve Wilshere ceza alanına girip net pozisyonda vuruşunu yaptı ama top sağ direğin hemen yanından dışarıya çıktı.

9' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada kalecimiz Tolga çıkıp topun sahibi oldu.

8' Sol kanattan gelişen Arsenal atağında Monreal, İsmail'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Ceza alanına yakın bir nokta.

5' Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan sert ortada kafalardan seken topu savunmamız uzaklaştırdı.

4' Arsenal mücadeleye etkili başladı. Sağ kanatta gelişen atalta Debuchy'nin ceza alanına ortasında savunmamız topu kornere gönderdi.

2' İlk atak Arsenal'den geldi. Wilshere'in pasında topla sağ kanatta buluşan Chamberlain'in ceza alanına yerden ortasında savunmamız topu karşıladı.

1' Mücadele Arsenalli oyuncuların vuruşuyla başladı...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.