Şimdi Tam Oldu! Fuhuşçu Türkücü Unutulmadı

Şimdi Tam Oldu! Fuhuşçu Türkücü Unutulmadı
Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) üye esnaflardan topladığı aidatlarla finansa ettiği ve yarın başlayacak.

festival kapsamında en “önemli” etkinlik olarak “sokak defileleri” düzenlenecek; üstüne bir de adı fuhuş skandalına karışmış türkücü İzzet Yıldızhan sahneye çıkarılacak. Sayduyu sahibi başkentliler bu haberi " Birtek fuhuşçu türkücü eksikti, festival şimdi tam oldu" diye yorumladı.

ATO’dan yapılan yazılı açıklamada, festival hakkında bilgi verildi. Açıklamaya göre, festival, 29 Ağustos akşamı İzmir Caddesi’nde düzenlenecek bir gösteriyle açılacak. Açılış gecesi havada dans gösterileri yapılacak, popçu Demet Akalın konser verecek. 

ANLIK SOKAK DEFİLELERİ

Festivalin açılış günü Ankara sokaklarında anlık defileler yapılacak. Açıklamaya göre, tasarlanan kostümler, beklenmedik anlarda Ulus, Tunalı Hilmi ve Kızılay’da halkın karşısına çıkacak! Festival açılışı sırasında da sürpriz defileler devam edecek.

VİTRİN YARIŞMALARI

ATO açıklamasında “Festival günü özellikle Kızılay ve çevresi hareketlenecek. Ekibiyle festival boyunca otobüs ile tüm Ankara’yı  dolaşacak olan ünlü stil danışmanı Aysun Kaba, açılış günü Kızılay’da başkentli kadınlarla söyleşiler yapacak ve stil danışmanlığı hizmeti verecek. Kaba ayrıca, festivalde mağazalar arasında vitrin yarışması düzenleyecek” denildi.

KALE’DE ŞENLİK

Festival boyunca Ankara Kalesi’nde de “şenlikler” yapılacak. 30 Ağustos Cumartesi günü ATO Başkanı Salih Bezci, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in katılacağı etkinlikle Kale ve Hamamönü gezilecek.

ANKARA GARI’NDA DA DEFİLE

Açıklamaya göre, “3. Ankara Alışveriş Festivali kapsamında düzenlenecek defilelerle Başkent’te moda rüzgarları estirilecek”. Açıklamanın devamında şöyle denildi: “Başkent’in tarihi tren garının nostaljik atmosferinde gerçekleşecek defilelerden ilkinde Ankaralı tekstil firmalarının 2014-2015 sonbahar-kış kreasyonları halkla buluşturulacak. Tasarımından üretimine kadar her aşaması Ankara moda firmalarınca gerçekleştirilen 110 göz alıcı ürün, ünlü mankenlerin üzerinde sergilenecek. ASF’nin ikinci defilesi ünlü modacı Özlem Süer imzasını taşıyacak. ASF için özel kreasyon hazırlayan Süer, dünya moda otoritelerince avant-garde, neo-romantik, deneysel, kavramsal ve disiplinler arası olarak tanımlanıyor. Türk kültürünün değişik yörelerinden esintilerin yer aldığı Özlem Süer kreasyonunda 40 ayrı kıyafet defilede moda severlere sunulacak. Birbirinden ünlü mankenlerin sahne alacağı ASF defilelerinin konsepti ünlü koreograf Yasin Soy imzası taşıyor.”

O TÜRKÜCÜ SAHNEYE ÇIKARILACAK

Yine ATO açıklamasında yer alan bilgilere göre, adı Hilton otelde fuhuş skandalına karışan türkücü İzzet Yıldızhan düzenlenecek konser programı ile halkın karşısına çıkarılacak. Açıklamada “Ünlü sanatçılar Orhan Ölmez,  İzzet Yıldızhan, Alişan, Safiye Soyman –Faik Öztürk’ün konserleriyle renklenecek festivalde Kafkas halk dansları grubu sahne alacak. Festivalde, bando gösterileri ile ritim atölyesi gösterileri de yer alacak” denildi.

OTELLER, BİLETLER İNDİRİMLİ OLACAK

Festivale destek veren oteller “3 gece kal 2 gece öde” kampanyasıyla destek verecek. İndirimli otellerin listesi ASF’nin internet sitesinde yayınlanacak. Festivale Anadolu jet ile Devlet Demiryolları da indirimli biletlerle destek verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum