15 Yıl Sonra Gerçekleşti

15 Yıl Sonra Gerçekleşti
Seçilmiş Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Pınarhisar Cezaevi'nde "Allah nasip ederse nihai hedefim Çankaya Köşkü'ne çıkmaktır” dediği ortaya çıktı.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler'in Basın Danışmanı ve Gazeteci-Yazar Bilal Çetin'in 2003 yılında yayınlanan “Türk Siyasetinde Bir Kasımpaşalı: Tayyip Erdoğan” isimli kitabında Erdoğan'ın nihai hedef olarak, Çankaya Köşkü'ne çıkarak cumhurbaşkanı olmayı belirlediği anlatılıyor. 

Gazeteci-Yazar Bilal Çetin'in 2003 yılında yayınlanan “Türk Siyasetinde Bir Kasımpaşalı: Tayyip Erdoğan” kitabının 28.sayfasında Erdoğan'ın 1999 yılında hapse girdiğinde kendisini ziyarete gelenlere siyasetteki nihai hedefinini açıkladığı görülüyor. 

Çetin'in kitabında Erdoğan'ın ziyarete gelenlere “Önüme hangi engeller çıkartılırsa çıkartılsın bu engelleri teker teker aşacağım. Ferhat'ın Şirin' kavuşması gibi ben de milletime bir gün kavuşacağım. Allah'ın izni ve milletin sağduyusu ile Türkiye'nin en büyük partisini kuracağım ve bir gün Başbakanlık koltuğuna oturacağım. Başbakanlık koltuğuna oturmadan ölürsem gözüm arkada kalır. Allah nasip ederse bir nihai hedefim, Çankaya Köşkü'ne çıkmaktır” dediği aktarılıyor. 

Cumhurbaşkanlığı koltuğuna bugün oturacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Pınarhisar Cezaevinde belirlediği hedefe 15 yıl sonra ulaştığı görülüyor. 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum