HDP'liler Ayakta Alkışladı

HDP'liler Ayakta Alkışladı
Erdoğan'ın TBMM'deki yemin etme töreninde, CHP'liler salonu terk ederken, HDP'liler ayakta alkışladı, MHP'liler ayağa kalktı.

CHP'nin provokasyon ettiği töreni HDP'li vekiller ayakta alkışlarken, MHP'li vekiller ayakta karşıladı. Erdoğan'ı ayağa kalkarak alkışlayanlar arasında HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da vardı.

Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu'nda yemin ederek resmen görevine başladı. Genel Kurul'daki yemin töreninde CHP Milletvekilleri önceden kurguladıkları "terk etme" provokasyonunu gerçekleştirirken, diğer muhalefet partili vekiller Erdoğan'ı ayakta karşıladı.

Demirtaş ayağa kalkıp alkışladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemin etmek için Meclis Genel Kurul'una geldiğinde tüm AK Partili vekiller ve localardaki konuklar ayağa kalkarken çok sayıda MHP ve HDP Milletvekili de ayağa kalktı. Erdoğan'ı ayakta alkışlayanlar arasında Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki rakibi HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da vardı.

Sırrı Süreyya Önder gibi diğer HDP'li vekillerden de Erdoğan'ı ayakta alkışlayanlar oldu.

MHP ve HDP'li vekillerin, Cumhurbaşkanlığı yeminini yapan Erdoğan Meclis Genel Kurulu'ndan çıkarken de ayağa kalktığı görüldü.

Meclis'te Gerginlik!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum