Arınç'tan Abdullah Gül Açıklaması!

Arınç'tan Abdullah Gül Açıklaması!
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Abdullah Gül’ü Ankara Esenboğa Havalimanı'nda uğurladıktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu.

 Arınç, "Umuyorum ki, Ankara’dan güzel bir uğurlama oldu. Her zaman kalbimiz onlarla birlikte olacak. Kendileri, eşleri ve çocuklarını çok çok seviyor ve takdir ediyoruz." dedi.

Arınç, açıklamasında şunları kaydetti: “Burada bulunan, bulunamayan bütün arkadaşlarımız, yıllardan beri birlikte siyaset yaptığımız, kendilerini çok sevdiğimiz ve takdir ettiğimiz Cumhurbaşkanımızı Ankara’dan İstanbul’a uğurlamak istedik. Halkımız da geldi. Çok büyük bir kalabalık vardı. Onlar da Sayın Cumhurbaşkanımıza sevgilerini gösterdiler.

Umuyorum ki, Ankara’dan güzel bir uğurlama oldu. Her zaman kalbimiz onlarla birlikte olacak. Kendileri, eşleri ve çocuklarını çok çok seviyor ve takdir ediyoruz. Allah güzel günler göstersin, sağlık ve mutluluklar versin.

İnşallah, yeni Cumhurbaşkanımız, 12. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da mutlaka başarılı bir dönem geçirecektir. Halkımıza, milletimize büyük hizmetler yapacaktır. Ve inşallah günü geldiğinde de, şüphesiz 2 dönemi düşünerek söylüyorum; kendisine böyle güzel bir uğurlama yapılır ve hayatta olanlar da görür.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum