ATO’dan “Yıldızhan” Açıklaması

ATO’dan “Yıldızhan” Açıklaması
Ankara Ticaret Odası, Alışveriş Festivali kapsamında türkücü İzzet Yıldızhan’ın da konser vereceğiyle ilgili açıklamasını düzelterek, bu konserin iptal edildiğini duyurdu.

Ankara Ticaret Odası(ATO), Alışveriş Festivali kapsamında türkücü İzzet Yıldızhan’ın da konser vereceğiyle ilgili açıklamasını düzelterek, bu konserin iptal edildiğini duyurdu.

Önceki gün ATO’dan yapılan açıklamada, Alışveriş Festivali kapsamında konser verecek sanatçılar arasında türkücü İzzet Yıldızhan’ın da bulunduğu bildirilmişti. Açıklamada “Ünlü sanatçılar Orhan Ölmez,  İzzet Yıldızhan, Alişan, Safiye Soyman –Faik Öztürk’ün konserleriyle renklenecek festivalde Kafkas halk dansları grubu sahne alacak. Festivalde, bando gösterileri ile ritim atölyesi gösterileri de yer alacak” denilmişti.

ELEŞTİRMİŞTİK

ATO’nun önceki günkü bu açıklaması üzerine gazetemizde dün “Şimdi tam oldu! Fuhuşçu türkücü unutulmamış” haberi yayınlanmıştı. Haberimizde, türkücü İzzet Yıldızhan’ın adının fuhuş skandalına karışmış olduğu hatırlatılıyordu.

İŞTE O TELEKIZ REZALETİ

İzzet Yıldızhan’ın adı 2011’de türkücü Nihat Doğan ile birlikte “telekız rezaleti”yle gündeme gelmişti.  İzzet Yıldızhan ile Nihat Doğan’ın Ankara’daki beş yıldızlı bir otelde para karşılığı birlikte oldukları hayat kadınlarına, ardından dayat attıkları iddia edilmişti. Yıldızhan, önce, otel odasına çağırdığı 4 telekızdan ikisini dövdüğünü reddedip, basında yer alan haberlere tepki gösterirken, otel odasındaki “seks âlemi” ve “kadınlardan biri ile ters ilişkiye girme çabasını” Emniyet’te bizzat kendisinin anlattığı ortaya çıkmıştı. Nihat Doğan da, “Odaya sadece uğradım” demişti ancak telekızlar, Nihan Doğan’la da yattıklarını anlatmışlardı.

ATO’NUN YENİ AÇIKLAMASI: İPTAL EDİLDİ

ATO’dan dün bir açıklama daha geldi. “ASF Konserleri Hakkında” başlıklı açıklamada, “27 Ağustos 2014 tarihli ‘Ankara Alışveriş Festivali Başlıyor’ başlıklı basın açıklamamızda Ankara Alışveriş Festivali (Ankara Shopping Fest-ASF) kapsamında konser verecek sanatçılar arasında İzzet Yıldızhan da yer almıştır. İzzet Yıldızhan konseri festival programı kapsamında planlanmış olmasına rağmen Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nun 26 Ağustos 2014 tarihli toplantısında alınan karar ile iptal edilmiştir. Bilgilerinize sunarız” denildi.

Şimdi Tam Oldu! Fuhuşçu Türkücü Unutulmadı

HABERİMİZ ÜZERİNE Mİ?

ATO’nun, bir gün önce yapılan açıklamada duyurduğu “İzzet Yıldızhan konseri”nin aslında iptal edilmiş olduğunu bildirmesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum