Ordu'da Yeniden Bakanlık Sevinci

Ordu'da Yeniden Bakanlık Sevinci
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "62. Hükümette Başbakan Yardımcısı olarak görev alan hemşehrimiz Sayın Numan Kurtulmuş bizlerin gururu olmuştur." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 62. Hükümeti kurma görevini verdiği AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, kabine listesini açıkladı. Yeni kabinede hemşehrimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı olarak görev aldı.

"CUMHURBAŞKANI'MIZ VE BAŞBAKAN'IMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Ordulular adına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na teşekkürlerini sunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Sayın Kurtulmuş siyasette ve normal hayatta bizlerin bir ağabeyi ve büyüğüdür. Böylesine önemli bir görev alması bizleri çok mutlu etmiştir. Bundan sonrada Ordu'nun daha fazla yatırım ve hizmet alabilmesi için el ele, gönül gönüle çalışacağız. Ben Sayın Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş beyin şahsında, Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na bizleri onurlandırdığı için teşekkürlerimizi sunuyorum. Rabbim utandırmasın" dedi.

ŞENER: ORDU 1 KAT DAHA FAZLA MUTLU

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili İhsan Şener de, 62. Hükümetin Yeni kabinesinin Yeni Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyerek, "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un Başbakan yardımcılığı görevine getirilmesi nedeniyle Ordulu bir kat daha fazla mutlu olmuştur."dedi. 

Şener, Kurtulmuş'un Başbakan yardımcısı olmasının Ordulular için büyük bir onur, gurur ve kazanım olduğunu söyledi.

62. Hükümette Başbakan Yardımcısı görevine getirilen Kurtulmuş'a bu göreve getirilmesinden dolayı Ordu'da büyük sevinç yaşandığını belirten Şener,"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'na Ordulular adına teşekkür ediyorum. Yeni Türkiye'nin Yeni Kabinesinde Orduluların çok sevdiği, Ordu insanı ile özdeşleşmiş bir isim olan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un bu göreve getirilmesi onur ve gurur vericidir. Bugüne kadar Ordu'ya hizmet için her noktada bulunan Sayın Kurtulmuş, bundan sonrada aynı hassasiyetle ile çalışacağına inancımız tamdır. Sayın Kurtulmuş'un yeni görevinin önce ülkemize, sonra milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.