Gül'e Yapılan Büyük Ayıbı Anlattı

Gül'e Yapılan Büyük Ayıbı Anlattı
Hükümet sözcülüğü görevini geçtiğimiz gün Beşir Atalay'a devreden AK Parti Genel Başkanı Baş Danışmanı Çelik yeni kabineyi değerlendirdi.

Çelik telefon ile bağlandığı televizyon programında, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili daha yeni öğrendiği çirkin bir olayı da anlattı.
 
İşte Hüseyin Çelik'in canlı yayında yaptığı açıklamalardan önemli satırbaşları;
 
Benim için verilen görev bir sürpriz olmadı. Ben büyük kongremizden bir gün önce arenada yapılan basın toplantısında şunu söyledim, ''Genel Başkan değiştiğinde üyelikler düşer.'' Başbakanımız beni davet etti, kendisi görev değişikliği yapmak istediğini söyledi. Sizi kendi yanımda danışman olarak görmek istiyorum dedi. Görevi Beşir Atalay'a devretmemi istirham etti. 
   
BEŞİR HOCAM YAKIŞIR BİR KONUMA GELDİ
 
Bunlar bizim için bir sancı değil. Neticede sayın Atalay, 58. hükümetten beri kabinede değişmeyen üyelerden biriydi. Partideki ağabeylerimden biridir. Bunca tecrübeden sonra Parti Genel Başkan Yardımcılığına geldi. Bu yüzden kaderin bizim için neler biçtiğini bilemiyoruz.

Biz gercekten bağları çok sağlam olan bir siyasi partiyiz. Sayın Başbakanımız Davutoğlu beni yanına çağırarak, görevi devretmemi söyledikten sonra, bundan sonra danışman olarak kendisine daha yakın olmamı istedi. Beşir hocam bu kadar yıl sürdürdüğü görevinden sonra tabiki yakışır bir konuma geldi. 

SAYIN GÜL BİNMESİN  DİYE ALINAN UÇAĞI SAKLAMIŞLAR
 
Sayın Ali Babacan anlattı, ilk defa dün duydum. Ahmet Necdet Sezer'in Cumhurbaşkanlığı zamanında Cumhurbaşkanlığının kullanımı için bir uçak sipariş edilmiş. Uçak gelmiş. Daha sonraki süreçte Abdullah Gül Cumhurbaşkanı oldu. 1 yıl boyunca bu uçak gizlenmiş. Zaman zaman hangarda bekletilmiş zaman zaman kendileri kullanmışlar. 

Babacan bu uçağın hikayesini anlattı. Ve bütün bu yapılanlar Abdullah Gül'ün uçaktanhaberdar olmaması için. Bir pilot gelip haber vermiş bu durumu. Böyle böyle bir uçağınız var sizin haberiniz yok demiş.

AHLAKSIZ ZİHNİYET ERDOĞAN'I SORGULADI
 
Ahmet Necdet Sezer görev süresi sona erdi 4 ay o makamı işgal etti. Hiçbir medya kuruluşu çıkıp da bu konuyu gündeme getirmedi. Bunu sorgulamayan ahlaksız zihniyet, Sayın Erdoğan'ın 13 gününü sorgulamaya başladı. Dün mecliste yaşanan rezalet buydu. 15 Ağustos'ta resmi gazetede ilan edilmiş, kesin sonuçlar yayınlanmadan Cumhurbaşkanı siyasi faaliyet yapamaz diye Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılıgına basvurdular.

Başsavcılık'tan gelen açıklamada ise Recep Tayyip Erdoğan'ın fiili değil seçilmiş Cumhurbaşkanı olduğunu belirterek, siyasi faaliyette bulunmasında herhangi bir sakınca olmadığını belirtti. Başbakan hiçbir zaman anayasada bulunmayan siyasi yetkisini kullanmaz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.