‘Domuzsever’ Yayınevinden Din Kültürü Kitabı!

‘Domuzsever’ Yayınevinden Din Kültürü Kitabı!
Son yıllarda Ehl-i Sünnet İslam anlayışını ifsat etmek üzere yoğun çaba sarf eden çevrelerin ‘masonik’ odaklarla bağlantıları dikkat çekiyor.

Ortaokullar için Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi kitabı hazırlayarak mezhep sayısını 5’e çıkaran FCM Yayınevi’nin, masonlarla yakın ilişkileri bulunan bir gruba bağlı olduğu ortaya çıktı.

Akit'in haberine göre birçok özel okulu da bulunan Bilfen Grubu’na bağlı faaliyet gösterdiği öğrenilen FCM Yayıncılık, Ortaöğretim için hazırladığı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dest kitaplarında ‘Caferilik’ adı altında çocuklara ‘Şiiliği’ anlatarak mezhep sayısını 5’e çıkarmış ve halkın tepkisini çekmişti.

Nazım Genç isimli yazarın kaleme aldığı söz konusu kitap Milli Eğitim tarafından 2012-2013 öğretim yılından itibaren 5 yıl için ders kitabı olarak kabul edilmişti.

mason-dostu-yayinevinden-din-kulturu-kitabi-h1409337741.jpg

MİLLETİN KAFASI KARIŞTIRILMAYA ÇALIŞILIYOR

Kitapta, Ehl-i Sünnet’in Hanefilik, Şafiilik, Malikilik ve Hanbelilik mezheplerinin yanına ‘Caferilik’in de eklenmesinin halkın ve çocukların kafalarını karıştırmayı amaçladığını belirten uzmanlar, böylece Hz. Rasulullah (sav) Efendimiz ve ashabından günümüze ulaşan sahih İslam anlayışının ifsat edilmek istendiği uyarılarında bulunuyorlar.

CAFERİ SADIK HAZRETLERİ KULLANILMAYA ÇALIŞILIYOR

Hz. İmam Caferi Sadık (R.A.) hazretlerinin büyük bir İslam alimi ve Ehl-i Beyt’ten olduğunu belirten uzmanlar, ancak Şia’ya ‘Caferiye’ maskesi geçirilmek için Caferi Sadık hazretlerinin kullanılmaya çalışıldığını; ‘Caferiye’ adında sistemleştirilmiş müstakil fıkhi bir mezhep bulunmadığını belirtiyorlar.

DİN TAHRİFCİSİ YAYINEVİ, ‘DOMUZSEVER’ ÇIKTI

Söz konusu Din Kültürü kitabının yayımcısı FCM Yayınları’nın bağlı bulunduğu Bilfen Grubu, daha önce de ilkokul seviyesindeki çocuklara İslam dinince haram kabul edilen domuzu sevdirmeye yönelik yayınları ile gündeme gelmiş ve tepki çekmişti. Bilfen’in, 2013-2014 eğitim-öğretim sezonunda Ankara Çayyolu’nda açtığı anaokulunun tanıtım broşüründe öğrencilere “Who am I?” kitabı ile dinimizce etinin yenilmesi haram olan ‘domuz’ çocuklara tanıtılmış ve sevdirilmeye çalışılmıştı.

ÇOCUKLARA DOMUZ SÜTÜ!

Milet London Yayınevi’nin ‘Who am I?’ isimli kitabında çocuklara domuz sütünün özelliklerinden de bahsediliyor. Domuz sütünü çocuklara sevdirmeyi amaçlayan kitap içerisindeki bir bölüm şöyle: “Bakmayın siz çamurlu halime anlaşılması zor ama aslında rengim pembe. Süt sevenler tanır beni. Her çocuğa gereklidir, biraz sütle biraz ninni”

ROTARY KULÜPLERİ BİLFEN’DE CİRİT ATIYOR

Bilfen Okulları’nın bir özelliği de mason kulüpleri olarak bilinen Rotary Kulüpleri’yle sıkı ilişkileri ve ortak çalışmaları. Rotary Kulüpleri, Bilfen Okulları’nda birçok faaliyette bulunuyor. Bilfen Okulları’nda cirit atan Rotaryenler, okul yöneticilerinden de büyük destek alıyor. Bilfen’de okuyan çocuklar, masonik yapı Rotary Kulüpleri’nin kıskacında kalırlarken, birçok öğrenci velisinin bu durumdan haberi bile yok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum