Antep'te IŞİD Kampı Var Mı?

Antep'te IŞİD Kampı Var Mı?
Vali Erdal Ata, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütünün Gaziantep'te kampı olduğuna dair iddiaların dayanaksız ve kurmaca olduğunu bildirdi.

Ata, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde bazı medya organlarınca "IŞİD terör örgütünün Gaziantep'i üs bölgesi olarak kullandığı ve oluşturduğu kamplarda örgüt elemanlarına eğitim vererek, Suriye'ye gönderdiği" şeklinde asılsız haberler yapıldığını belirtti.

Yapılan incelemelerde haberde geçen görüntülerin nerede, ne zaman ve ne amaçla çekildiğinin belli olmadığını ifade eden Ata, şunları kaydetti:

"Bahsedilen iddiaların dayanaksız ve kurmaca olduğu açıkça görülmüştür. Bahse konu haberlerin mesnetsiz ve asılsız olduğu, amacın tamamen mevcut hükümeti ve onun üzerinden dolaylı olarak ülkemizi uluslararası seviyede itibarsızlaştırmak, ülkemizin ilerleme yolunda önünün kesilmesine yönelik çaba ve girişimler olduğu değerlendirilmektedir. Halkımızın bu tür asılsız haberlere itibar etmeyeceğine ve her zaman devletine olan inanç ve güvenini diri tutarak şer odaklarıyla mücadelede yanımızda olacağına dair inancımız tamdır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.