Uludağ’da Korkunç Kaza

Uludağ’da Korkunç Kaza
Bursa’ da Uludağ yolunda şarampole yuvarlanan otobüste 4 kişi öldü. 25 kişi yaralandı.

30’a yakın  yaralı için bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza, bugün saat 17.30 sıralarında Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce yaptırılan Odunluk Köyü ile Alacahırka arasındaki bağlantıyı sağlayan UludağYolu'nda meydana geldi.

Bir şirketin Uludağ'da düzenlediği piknikten dönenleri taşıyan 16 S 8383 plakalı otobüs, virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kaza haberinin alınması üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ambulansı sevk edildi. Kazanın bulunduğu bölge savaş alanına dönerken, yaralıları yola taşınarak ambulanslara bindiriliyor.

HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 4'E YÜKSELDİ

Uludağ'daki otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.

Alınan bilgiye göre, Uludağ yolunda kaza yapan Seyit Ahmet Dinç (61) yönetimindeki 16 S 8383 plakalı otobüsün yolcularından Ayşe Çınar (54) olay yerinde, torunu Yusuf İslam Çınar (4) ise kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Otobüs sürücüsü Dinç ile 1 yaşındaki Yiğit Tüfekçi'nin de tedavi gördükleri hastanelerde hayatlarını kaybettikleri bildirildi.

Yaralı 25 kişinin tedavilerine çeşitli hastanelerde devam ediliyor.

Aynı bölgede 28 Ağustos Perşembe günü meydana gelen kazada Orhaneli Belediyesi'ne ait midibüsün devrilmesi sonucu 15 kişi yaralanmıştı.

Ajanslar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.