PKK'dan, İstanbul'da Operasyon İddası!

PKK'dan, İstanbul'da Operasyon İddası!
PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H, İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hücre evlerinde örgütlenen IŞİD çetesi üyelerine operasyon yaptığını iddia etti.

PKK'nın yaptığı IŞİD operasyonunda 3 IŞİD militanının yaralandığı öne sürüldü. YDG-H, geçen hafta da Hakkari'de 13 IŞİD üyesini gözaltına aldığını açıklamıştı.

YOL KAPATIYORLAR, ŞEHİRLERDE KİMLİK KONTROLÜ YAPIYORLAR

PKK'nın yol kapatma, şehir merkezlerinde kimlik kontrolü yapma gibi eylemleriyle son dönemde gündemden hiç düşmeyen gençlik yapılanması YDG-H, şimdi de Türkiye sınırları içinde IŞİD militanı olduğunu iddia ettiği kişilere yönelik gözaltına alma ve silahlı saldırı yapma eylemleriyle gündeme gelmeye başladı.

'BAŞAKŞEHİR'DE 3 IŞİD MİLİTANINI YARALADIK' İDDİASI

PKK'nın yayın organlarından ANF'nin haberine göre, YDG-H üyesi kişiler, İstanbulŞahintepe'de hücre evlerinde örgütlendikleri ve gençleri IŞİD'e katılmak üzere gönderdiklerini iddia ettikleri kişilere, araçla hücre evinden ayrıldıkları sırada silahlı saldırı yaptı. ANF, saldırıda IŞİD ile bağlantılı olduğu iddia edilen 3 kişinin kurşunlara hedef olduğunu öne sürdü. 

TERÖR ÖRGÜTÜNDEN, TERÖR ÖRGÜTÜNE OPERASYON

ANF'de yer alan YDG-H açıklamasında, kendilerinin Türkiye'nin büyük şehirlerindeki IŞİD militanlarının kökünü kurutacaklarını idda etti. İstanbsul'un göbeğinde bir terör örgütünün, başka bir terör örgütüne operasyon yaptığını, bundan sonra da yapacağını açıklaması kafaları karıştırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum