Flaş Açıklamalar! "G.Saray Yolsuzluk Yaptı"

Flaş Açıklamalar! "G.Saray Yolsuzluk Yaptı"
G.Saray'dan usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle gönderilen avukat Ayşegül Egemen, sarı kırmızılı yönetimle ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı.

İşte Galatasaray'dan gönderilen avukat Ayşegül Egemen'in ortaya attığı o iddialar:

"Bugüne kadar sessiz kalmamın nedeni camiaya zarar vermemekti. Bir de tabii ki yönetimle şifahi yaptığımız mutabakattı. Kulüp gereken sözleri tutmadı, ben de günah keçisi oldum. Bir açıklama yapmam gereği hasıl oldu. Ben sustukça suçlamaları kabul ediyor pozisyonuna düştüm. G.Saray'ın 'fair' davranmasını bekledim. Sükünet iyi bir şey değil bazen.

USÜLSÜZLÜKLERİ BELGELEDİK
Galatasaray'ın 500 bin dolarını zimmetime geçirmedim. G.Saray 500 bin TL dolandırılabilecek bir kulüp değil. Ben şirketin hukuk işleri bölüm yöneticisi olarak 8 Kasım 2012'de göreve başlatıldım. G.Saray'a herhangi bir başvuruda bulunmadım. G.Saray beni buldu ve çalışmak istedi. Uzun süreli görüşmeler oldu. Ünal Bey, görüşmelerde kurumsal bir kulübe dönüşüleceğiydi. Bize verilen söz, G.Saray'ın köhneleşmiş yapısının ortadan kaldırılması ve içeride olan G.Saray'a yakışmayan hareketlerin, icraatlerin ortaya dökülmesiydi. Bize bu söz verildi.

Bu söze istinaden tüm yetkilerinizi kullanın, bunları dosyalayın, tespit edin ve önümüze koyun. Biz de gereken işlemleri yapacağız. Biz de Galatasaray'da yapılan tüm yolsuzlukları, usulsüzlükleri herşeyi dosyalarıyla tespit ettik ve önlerine koyduk.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.