Destici’den Kurtuluş Yıl Dönümü Mesajı

Destici’den Kurtuluş Yıl Dönümü Mesajı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehir’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 92’nci yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayınları.

Destici, mesajında, Eskişehir halkının kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle Milli Kuvvetlere maddi, manevi yardımda bulunarak, savaşa katılıp ve üstün kahramanlıklar gösterdiğini söyledi. Eskişehirlilerin vatan topraklarının işgali karşısında şanlı bir direniş gösterdiğini kaydeden Mustafa Destici, “Hemşehrilerimin bu onurlu gününü kutluyorum. Milletçe, şehitlerimizin bize bıraktığı bu mukaddes emaneti her geçen gün aynı şuur ve inançla daha da yükseklere taşımakta kararlıyız.

Kahramanca yurdunu savunarak Hak'ka yürüyen kıymetli şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin, ülkesi için canı pahasına mücadele veren şehit ve gazilerinin mirasına sahip çıkacak, birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. Bu anlamlı günde, cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum. Eskişehirli vatandaşlarımızı, bu milli günümüzde en içten duygularla tebrik ediyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum'' diye belirtti.

 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum