G.Saray'dan Dünya Devine Dzemaili Çalımı!

G.Saray'dan Dünya Devine Dzemaili Çalımı!
Galatasaray, transferin son günü İtalyan devi Milan’a büyük bir çalım attı.

Aslan, Cesare Prandelli’nin isteği üzerine Napoli’den 28 yaşındaki Blerim Dzemaili’yi Milan’ın elinden son anda kapıp kadrosuna kattı. Prandelli, İsviçreliyle konuşup takımında görmek istediğini söyledi. Ancak Milan’ın da devreye girdiği öğrenilince durum başkan Ünal Aysal’a iletildi. Başkan da Dzemaili ile birlikte Pandev’in transferini de bitirmesi için İtalya’da yaşayan FIFA menajeri Ali Güven’e yetki verdi. Çünkü Napoli Kulübü Başkanı De Laurentiis, Güven’in yakın dostuydu.

‘GALATASARAY ÇOK KÂRLI BİR İŞ YAPTI’

Napoli, büyük kısmı peşin olmak üzere, Dzemaili ve Pandev için 9 milyon Euro istedi. İtalyanlar ayrıca banka teminat mektubu da talep etti.

Oyuncuların “Galatasaray’da oynamak istiyoruz” demesinin yanı sıra ince elenip sık dokunarak yapılan uzun görüşmeler meyvesini verdi. Laurentiis, başlangıçta istediği rakamın çok altında, toplam 2 milyon 350 bin Euro’ya razı oldu. Üstelik G.Saray bu paranın 1 milyon Euro’sunu ekimde, kalanı da Temmuz 2015’te ödeyecek. Güven, “Galatasaray çok kârlı bir transfere imza attı” diyerek işi özetledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.