Bu Kadarı Da Pes Doğrusu!

Bu Kadarı Da Pes Doğrusu!
Namaz kılan yolcularına karşı takındığı sert tavırları ile bilinen köklü otobüs firması Kamil Koç, yine bir skandala daha imza attı.

Otobüs, mola verdiği dinleme tesislerinde namaz kılan A. A. isimli yolcusunu bırakıp gitti.

Namaz için mola vermemesi veya namaz kıldığı için yolcusunu bırakıp gitmesi ile ün salan Türkiye’nin köklü otobüs firmalarından Kamil Koç, söz konusu alçakça tavrını bir kez daha sergiledi. Otobüs, mola verdiği dinleme tesislerinde namaz kılan A. A. isimli yolcusunu bırakıp gitti.

UYARMASINA RAĞMEN BEKLEMEDİLER

Beyşehir’den İzmir’e gitmek üzere saat 14.30’da Kamil Koç firmasının otobüsüne binen A. A. isimli vatandaşın başına gelmeyen kalmadı. Kamil Koç, Denizli’deki Ender Dinlenme Tesisleri’nde yarım saatlik dinlenme mola verdi. 19.19’da başlayan mola süresinin 19.49’da biteceğini bilen A. A. 19.44’de ezanı okunacak akşam namazını kılmak için otobüsten inerken otobüs görevlilerine, “Ben tam mola bitiş süresi 19.49 da ya da 19.50’de otobüste olurum. Beni lütfen bekleyin” dedi. Görevli de “tamam” cevabını verdi.

“BENİ BIRAKIP GİTTİLER”

Akşam namazını bitiren A. A. anonsun da verilmesi ile beraber otobüse binmek üzere hemen park alanını geldi. Fakat otobüsün yerinde olmadığını anayolda gittiğini gördü. Otobüsün arkasından koşmasına ve seslenmesine rağmen başarısız oldu. Sıcağı sıcağına olayı Akit’e anlatan A. A. “Yolcu eksik mi değil mi? Bütün yolcular bindi mi binmedi mi? diye bakmadan gittiler. Üstelik görevliye söylediğim saat olan 19.49-19.50’de oradaydım. Ama ciddiye almadan beni dinlenme tesislerinde bırakıp gittiler” dedi.  

FİRMA: YAPACAK BİR ŞEY YOK

Olayın ardından hemen Kamil Koç firmasını aradığını belirten A. A. “Bana, ‘talebiniz işleme alınmıştır. Üç gün içersinde size döneceğiz. Şuan yapabileceğimiz bir şey yok kendi imkânlarınızla gideceksiniz’ dediler. Böyle bir şeye ilk defa şahit oldum. Birçok firma beş on dakika beklerken Kamil Koç, bir dakika bile beklemedi. Hatta tam saatinde gelmeme rağmen gittiler. Laptop’um çantalarım hepsi otobüste kaldı. Ben de başka bir firma ile İzmir’e varabildim” şeklinde konuştu.

Yeni Akit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum