Ermenicilerden Büyük Karalama

Ermenicilerden Büyük Karalama
Müslümanları kafa kesen, katliamcı ve tecavüzcü olarak gösteren “The Cut” adlı sözde sinema filmini hazırlayan Almanya doğumlu ‘oryantalist’ yönetmen Fatih Akın’ın yeminli Erdoğan ve AK Parti düşmanı Hasan Cemal’i örnek aldığı ortaya çıktı.

Sözde soykırım iddialarının 100. yıldönümü yaklaşırken, iç ve dıştaki Türkiye düşmanı Ermenici çevreler de boş durmuyor. Almanya doğumlu Fatih Akın adlı ‘oryantalist’ yönetmenin hazırladığı “The Cut (Kesik)” filmi büyük tepki çekiyor. Türkleri kafa kesen, katliamcı ve tecavüzcü olarak gösteren sözde sinema filminin galası, Venedik Film Festivali’nde yapıldı. Galaya davet edilen “Hergele” lakaplı Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile Cumhuriyet yazarı Can Dündar’ın aktardığı bilgiler, Ermenicilerin asıl amacını ortaya koydu. Tepkisizlikten cesaret alan “Aslını inkar eden haramzade” tabirine namzet ‘Alamancı’ yönetmen Fatih Akın, Filmin Türkiye’de gösterilmesi gerektiğini söyledi. Filmin Türkiye’de gösterime girmesi için zemin hazırlamaya çalışan ‘Hergele’ ile Dündar’ın, “MHP’li baba” diye sunduğu Fatih Akın’ın babası Enver Akın da filmi beğendiğini öne sürdü.

İLGİNÇ HASAN CEMAL AYRINTISI!

“The Cut (Kesik)” filmiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Can Dündar, yeminli Erdoğan ve AK Parti düşmanı Hasan Cemal’in “Ermeni Soykırımı” adlı kitabının yönetmen Fatih Akın’a film hazırlama konusunda cesaret verdiğini anlattı. Dündar, Akın’ın “Cemal Paşa’nın torunu (Hasan Cemal), kitabına ‘Soykırım’ adını koyuyorsa çekinecek ne var” dediğini aktardı.

OSMANLI BU KADAR AŞAĞILANMAMIŞTI

Ecdadına ihanet eden ‘oryantalist bakışlı’ Fatih Akın’ın hazırladığı “The Cut (Kesik)” adlı sözde sinema filminde, 1915’te Ermenilerin Osmanlılar tarafından katledildiği iddia ediliyor. Teşkilat-ı Mahsusa subaylarının, Ermeniler için “Kafalarını kesin” emrini verdiği ileri sürülüyor. Sultan Abdulhamid’in Doğu Anadolu’da kurduğu ve Ruslar ile Ermeni çetelere karşı büyük kahramanlıklar gösteren Hamidiye Alayları mensupları ise “Ermeni kadınlara tecavüz eden eşkıyalar” şeklinde karalanıyor. Filmde, devlet yetkililerinin Müslüman olmaları yönündeki teklifini kabul etmeyen Ermenilerin bıçaklarla doğranarak öldürüldüğü savunuluyor.

“İZİN VERMEYİZ”

Diğer taraftan Türkçü Turancılar Derneği, Fatih Akın’ın yönetmenliğini yaptığı filmin Türkiye’de gösterimine izin vermeyeceklerin bildirdi. Dernekten yapılan açıklamada, “Türklüğe hakaret etmek kastıyla, şerefli atalarımızı bir takım katiller sürüsü gibi göstermek ve ‘uyduruk’ Ermeni soykırımının 100. Yıldönümü çalışmaları kapsamında hazırlanan, Fatih Akın filmi, bu şekilde bir kılıfla, mazlum edebiyatı eşliğinde Türk milletine yedirilmeye çalışılmaktadır” denildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum