CHP’nin Çakma Başörtülüsü

CHP’nin Çakma Başörtülüsü
CHP’de Kartepe Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan ve “başörtülü” oluşu ön plana çıkarılan üniversite öğrencisi Özden Sağ’ın, çok kısa bir süre öncesine kadar başının açık olduğu ortaya çıktı.

Sağa açılım stratejisini sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’de Kartepe Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan ve başörtülü oluşu ön plana çıkarılan Özden Sağ’ın, çok kısa bir süre öncesine kadar başının açık olduğu ortaya çıktı.

CHP Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan başkanlığında önceki gün yapılan toplantıda, CHP Kartepe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Özden Sağ’ın atanması kararı alınmış, bu karar kamuoyuyla paylaşılmış; bu ismin “başörtülü” oluşu ön plana çıkarılmıştı.

“CHP DÜŞÜNCELERİMİN İZDÜŞÜMÜ”
Üniversite öğrencisi Özden Sağ, CHP’deki görevinin ardından basına “CHP benim düşüncelerimin izdüşümü olan bir parti”, “Benim annem de babam da CHP’li” şeklinde açıklamalarda bulunmuş; başörtülü oluşuyla ilgili de “Ben Atatürk sevgisi ile büyütüldüm. Babam bana bu sevgiyi aşıladı.

Kimsenin ne dediği pek umurumda değil. Ben başörtüyü bir parti ile tanımadım. Bir parti ile de ilişkilendirmiyorum. Benim annem iktidardan önce de kapalıydı şimdi de kapalı. Ben bu eleştirilerinin olacağını bile bile bu göreve geldim. Ama artık bazı şeyleri aşmak zorundayız. Genel Başkanımız bu konuda çok geniş düşüncelere sahip” demişti.

resim111-001.jpg

GERÇEK ÇOK FARKLIYMIŞ
Bu şekilde açıklamalar yaparak, CHP’yi göklere çıkaran “başörtülü” Özden Sağ’la ilgili gerçek ise çok geçmeden ortaya çıktı. Özden Sağ’ın çok kısa bir süre öncesine kadar başı açık olduğu anlaşıldı. Özden Sağ kendi sosyal hesabında yer alan fotoğraflarda, başı açık ve dekolteli kıyafetler içinde görülüyor.

resimf.jpg

Kendisini tanıyan öğrencilerin sosyal paylaşım sitelerinde paylaştığı fotoğraflarda, Özden Sağ, başı açık görülüyor. Fotoğrafların, Özden Sağ’ın CHP’ye övgü dolu açıklamalarıyla birebir uyuşması dikkat çekti.  

ozdensag5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum