Taraf'tan Bir Yalan Daha!

Taraf'tan Bir Yalan Daha!
‘AKP fişlemesi halka indi’ şeklinde çıkan haberlere Emniyet’ten cevap geldi.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 10 Eylül Çarşamba günü ülkemiz genelinde yayın yapan Taraf isimli gazetenin manşet haberinde çıkan ve yerel basında da gündeme getirilen “AKP Fişlemesi Halka İndi” şeklinde yayınlanan haberlerin gerçekle ilgisi olmadığı savunuldu.

Açıklamada, “Vatandaşlarımızı siyasi görüşleri veya eğilimleri ile alakalı fişlemeye yönelik hiçbir faaliyet bulunmamakta olup yapılan haberler tümüyle yalan ve iftiradan ibarettir” denildi.

EMNİYET’TEN AÇIKLAMA GELDİ

ic-010.gifYozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı’nın talimatı ile Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “10 Eylül Çarşamba günü ülkemiz genelinde yayın yapan taraf isimli gazetenin manşet haberinde “AKP Fişlemesi Halka İndi” şeklinde haber yayımlandığı, bahse konu haberin devamında ise 81 ili kapsayan fişlemeler için pilot bölge Yozgat ve iktidar paralel yapı ile mücadele bahanesiyle Yozgat’ta CHP’li ve MHP’li fırıncıları bile fişledi. 210 esnafın adı ve aile bireylerinin görüşü tek tek Ankara’ya bildirildi şeklinde alt başlıkların bulunduğu görülmüştür. Haberin detayında ise sözde yolsuzluk operasyonu sonrasında başlatılan paralel yapı ile mücadele soruşturmasının Ak Parti tarafından Anadolu’da yaşayan küçük esnafa kadar sıçratıldığı, İçişleri Bakanımız Efkan Ala tarafından oluşturulan sözde çalışma grubunun talimatı ile 81 ilde başlatılan sözde fişlemelerin ilk önce ilimizde tamamlandığı, aynı çalışmaların 80 ilde devam ettiği şeklinde haber yapıldığı görülmüş, bu habere devam eden günlerde ilimiz yerel basınında da yer verildiği gözlenmiştir.

HİÇBİR FAALİYET YAPILMADI

Bahse konu haber ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından haberde bahsedildiği gibi vatandaşlarımızı siyasi görüşleri veya eğilimleri ile alakalı fişlemeye yönelik hiçbir faaliyet bulunmamakta olup yapılan haberler tümüyle yalan ve iftiradan ibarettir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum