"İktidar Soygunun Bekçisi"

"İktidar Soygunun Bekçisi"
MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Türkiye’de iradesini terör örgütlerine rehin veren bir iktidarın işbaşında olduğunu ileri sürdü.

Adan, Türk ekonomisinin 12 yılda tamamen taşeron bir ekonomiye dönüştürüldüğünü, alın teriyle ayakta kalmaya çalışan milyonlarca vatandaşın, taşeronların insafına terk edildiğini belirtti.

İktidarın talanın ve soygunun bekçiliğini yaptığını iddia eden Adan şunları söyledi: “Her yerden pis kokular gelmektedir. Milletin gözünün içine baka baka milyon dolar hırsızları aklanıp paklanmış, milletin hakkı adaletten kaçırılmıştır. Eğitimden sağlığa, adaletten insan haklarına kadar Türkiye lime lime dökülmektedir. İradesini terör örgütlerine rehin veren bir iktidar işbaşındadır. IŞİD ve PKK’nın iradesine teslim edilen, bu terör örgütlerine rehin verilen bir dış politika gerçeğiyle Türkiye karşı karşıyadır. Ekonomi taşeronlara, dış politika teröre rehindir. Böyle bir hükümetin ve zihniyetin artık yönetme kabiliyeti kalmamıştır. Uluslararası toplantılarda Türkiye’ye ’etkisiz eleman’muamelesi yapılmaktadır.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum