İbretlik Fuhuş Rezaleti!

İbretlik Fuhuş Rezaleti!
Kocaeli'de ibratlik bir fuhuş rezaleti yaşandı. 23 yaşındaki gencin fuhuş için randevulaştığı kadın öz annesi çıktı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde  meydana gelen olayda hayat kadını ile randevulaşan 23 yaşındaki genç, karşısında annesini görünce sinir krizi geçirdi.

TOPLUM AHLAKI NEREYE GİDİYOR

'Toplum ahlakı' nereye gidiyor yorumlarına neden olan olay Körfez ilçesi Esentepe Mahallesi’nde meydana geldi. Arkadaşıyla birlikte bekar hayatı yaşayan 23 yaşındaki O.D. isimli adlı genç, hayat kadınıyla fuhuş yapmak için istedi ve arkadaşından bir hayat kadınının telefonu aldı.

Hayat kadını, konuştuğu genci buluşma yerinde beklemeye başladı. Buluşma yerine gelen O.D. isimli genç, gördüğü manzara karşısında dondu kaldı. Hayat kadının annesi olduğunu görünce sinirden gözyaşlarını tutamadı. Annesi ise olay yerinden hemen şehir içi minibüsüne binerek İzmit istikametine doğru gitti.

'ÖNCEDEN BİLİYORDUM AMA İNANMADIM'

Büyük bir şok yaşayan O.D. isimli genç ise "Annem ile babam 10 yıl önce boşandılar. Ben daha 13 yaşında bir çocuktum. Annem daha sonra başka biriyle evlendi. Ondan sonrasından haberim yok. Zaman zaman beni ziyaret eder görüşürdük. Çevremde tanıdıklarım 'Annemin hayat kadını olduğunu' söylediler. İnanmadım. Arkadaşımdan telefonunu aldım, aradım. Gerçekten beklediğim durağa geldi. Şok oldum, sinirledim ve gözyaşı döktüm. Kendisi de otobüse binip uzaklaştı." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum