Sergen Yalçın'ı Şok Eden Sözler!

Sergen Yalçın'ı Şok Eden Sözler!
Sergen Yalçın zamanında Beşiktaş teknik direktörü Tigana ile arasında geçen diyaloğu anlattı.

Sergen Yalçın, TRT Spor ekranlarında yayınlanan Futbol Arenası programında, zamanında Tigana ile arasında geçen ilginç diyaloğu anlattı.

Sergen Yalçın, Tigana ile arasında geçen bir diyaloğu aktarırken, ''Bir gün beni odasına çağırdı. Gittim bana dediği laf seni teknik direktörlüğe hazırlayacağım oldu. Ben de dedim sen kendi işine bak. Beni hazırlama teknik direktörlüğe. Sonra bu Fransızlar biraz gururlu oluyor. İş ya sen gidersin ya ben giderime geldi. Ben de ona dedim sen benden önce gidersin buradan. Sonradan bana Platini benim yakın arkadaşım hiç sorun değil. Benim dosyayı hemen birinci sıraya çıkarır dedi. İsterlerse yarın göndersinler. Sen bu adamları Türkiye'ye kurtarıcı diye getiriyorsun. Ben bunu da ilk kez anlatıyorum. Ben gidiyor muyum Marsilya'ya hoca olmaya. Sen kimsin?'' ifadelerini kullandı.

Sergen bir başka hikayesini anlatırken, ''Tigana yine bir gün bana dedi ki 'sen çok yeteneklisin.' Ben de dedim ki 'onu biliyorum başka bir şey söyle.' Sonra yine 'ben Platini'nin arkasında oynuyordum' dedi. Ben de o öyle deyince 'ben Platini'yi gördüm ama arkasında seni hiç görmedim' dedim.'' diyerek ilginç bir hikayesini daha izleyicilerle paylaştı.

TRT Spor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.