Melih Gökçek'ten İlginç Hareket

Melih Gökçek'ten İlginç Hareket
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'nin kanalı Halk TV canlı yayınına telefonla bağladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Halk TV canlı yayınına telefonla katıldı. 'Basın Koridoru' isimli programı arayan Gökçek, Ankara şebeke suyu ile ilgili iddiaları yanıtladı.

HALK TV'NİN KJ'SİNE TEPKİ

Önceki hafta, Melih Gökçek'in canlı yayında "su deneyi" yapmasının ardından internette "Karadenizli vatandaştan Gökçek'e cevap" adıyla bir video paylaşıldı. Halk TV de bu videoyu haber bülteninde ekrana getirdi ve videonun altına "Karadenizli vatandaş Gökçek'in su şovunu bozdu" şeklinde bir KJ yazdı.

Halk TV'nin bu video ve KJ'sine kızan Gökçek, canlı yayında Halk TV'ye de suçlamalar yöneltti.

Gökçek şöyle konuştu: 'Yahu siz yapıyorsunuz bunu. Elimde fotoğraf var ondan okuyorum. Altyazınız aynen şu: "Karadenizli vatandaş Gökçek'in su şovunu bozdu." Siz kalkıp insanlara yanlış bilgi verirseniz bu ayıp değil mi? 'Bozdu' diyorsunuz Melih Gökçek'i. Kırmızıyla yazıyorsunuz. Altına da beyaz siyahla ''Gökçek'in su şovunu böyle bozdu' Kim kimi bozdu? Ben bunu rezil ettim. Sokağa çıkmayacak hale getirdim. Siz hâlâ Halk TV olarak o adamın yaptığının aynısını yapıyorsunuz. İnsanları böyle tahrik ediyorsunuz. Yalan söylüyorsunuz. Bunu göster bir şey demiyorum ama altına 'Melih Gökçek'in su şovunu bozdu' diyorsunuz.

fft1_mf79146.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum