Şimdi Hamamönü Zamanı

Şimdi Hamamönü Zamanı
Ankara’nın en gözde kültür ve sanat merkezi Hamamönü, yılın her ayında farklı renkler ve tatlar sunuyor. Hamamönü, hafta sonu düzenlenen etkinlikler ve canlı müzik dinletileriyle yaşayan bir mekan olduğunu kanıtlıyor.

Hamamönü’nde hafta sonunu geçiren ziyaretçilere birkaç saatlik soluk alabilecekleri güzellikler sunan canlı müzik etkinlikleri, farklı tarzlarda müzikleri seven tüm müzik severlerin büyük ilgisini çekiyor. Altındağ Belediyesi Kültür Sanat Evi’nde gerçekleştirilen canlı müzik dinletilerinde Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği’nin yanı sıra, Türkiye ve dünyadan halk ezgileri kulaklardaki pası siliyor.

hmmcnmzz_6.jpg

Türk ve dünya müzikleri Hamamönü’nde

Türk Sanat Müziği’nin en güzel namelerinin seslendirildiği, Türk Halk Müziği’nin dillerden düşmeyen türkülerinin hep bir ağızdan söylendiği etkinliklerde, dünya müziklerinden en güzel örnekler de Hamamönü ziyaretçilerini bekliyor.

hmmcnmzz_5.jpg

Her Cumartesi 15:00 ve 18:00 saatleri arasında Türk Halk Müziği, her pazar günü ise yine aynı saatler arasında Türk ve dünya müzikleri dinleyicileriyle buluşuyor. Tüm dinletiler 15.00-18.00 saatleri arasında ve Altındağ Belediyesi’nin Dutlu Sokak’ta bulunan Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleştiriliyor. Hamamönü’nde Altındağ Belediyesi hafta sonu programlarının yanı sıra, restoran ve kafelerde her gün düzenlenen canlı müzik dinletileri de ziyaretçilere keyifli saatler yaşatıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.